IVANMAN predstavit će svoju novu kolekciju na Berlin Fashion Weeku

| Fashion |

Poznati dizajner Ivan Mandžukić predstavlja kampanju za svoju aktualnu zimsku kolekciju koju će za par dana predstaviti svjetskoj modnoj sceni na berlinskom tjednu mode. Brend IVANMAN već sezonama oduševljava svjetsku modnu publiku na jednom od najprestižnijih tjedana mode u svijetu, stoga ne čudi da o njemu pišu i najvažniji svjetski magazini poput Voguea, Harper's Bazzara, njemačkog Kaltbluta, Wiener Magazinea, TM Magazinea, Berliner Zeitunga i brojnih drugih.

Ovosezonska kolekcija tradicionalno obuhvaća najbitnije komade za svakog muškarca poput odijela, košulja, hlača, sakoa, majica, ali i mnogo modnih dodataka – sve začinjeno Ivanovim modnim potpisom.

IVANMAN

„Kampanju za novu kolekciju izbacujem prije Tjedna mode u Berlinu i izuzetno sam uzbuđen zbog toga. Revija će se održati za par dana i nadam se da ću i dalje opravdati visoka očekivanja njemačkih modnih urednika, ali i svjetskih, te buyera i ostalih gostiju moje revije. Prije svake revije osjećam posebno uzbuđenje i osim što sve prođe dobro, najveća nagrada mi je ta da su svi zadovoljni. Nadam se da ću se ove sezone uspjeti pokazati i domaćoj publici u Hrvatskoj na Cro A Porteru – priznat ću da mi je ponekada najveća trema pokazati se pred domaćom publikom. Čak puno više nego pred svjetskom. To je ipak jedan nevjerojatan osjećaj." izjavio je Ivan Mandžukić te nadodao: „I u ovoj kolekciji kao što se vidi ostao sam dosljedan sebi, svom kroju, viziji muškarca koja je itekako dobro prihvaćena svagdje. Trudim se kombinirati klasiku s malo suvremenim elementima u muškom odijevanju što je, koliko vidim itekako dobro prihvaćeno. Trudim se muškarce izvući iz palete boja na koje su naučeni i to mi uspijeva."

U glavnoj ulozi nalazi se poznati model Adom Wieneke (Spin Model Management), a fotografije potpisuje renomirani njemački fotograf Grayson Lauffenburger. Za styling, kosu i make up angažirana je Gita Kurdpoor. Za ovu kampanju cipele je ustupio poznati njemački brend Shoepassion.

IVANMAN