Ivančica Hrustić novom kolekcijom osvaja srca ženstvenim i romantičnim haljinama

| Fashion |

Ivančica Hrustić SS 2015
Ivančica Hrustić SS 2015

Ivančica Hrustić predstavlja kampanju prije izlaska lookbooka za kolekciju SS 2015

Ivančica Hrustić i njezina nova kolekcija koja neosporivo odiše bezvremenskom elegancijom i ženstvenošću, osvojit će srca mnogih žena koje će upravo u tim haljinama zarobiti srca mnogih muškaraca. Kolekcija proljeće/ljeto 2015. prvenstveno je glamurozna, zatim nježna, veoma pažljivo i promišljeno korjena te savršeno prigodna za najvažnije svečane trenutke u životu. Materijali korišteni pri izradi iznimno su nježni i prilagodljivi ženskoj silueti stoga nemojte propustiti pogledati fotografije na kojima ćete otkriti svoju idealnu haljinu.

Ivančica Hrustić SS 2015
Ivančica Hrustić SS 2015

Ivančica Hrustić u ovoj kolekciji inspiraciju nalazi u prirodi koja od buđenja u proljeće oduševljava do kasne jeseni. Motivi koje prenosi na kolekciju su latice cvijeća, vilin konjic i more, a prevladavaju nježna boja ružičaste poput trešnje koja cvjeta u proljeće, jake plave koje asociraju na more te nezaobilazna crna koja za Ivančicu prestavlja noć kao kontrast danu. Poveznica cijele kolekcije su i male zlatne pločice koje su ručno šivane na svakom pojedinom modelu i upravo taj akcent daje dozu glamura cijeloj priči. 

Zaštitno lice kampanje je predivna Ivona Bevanda iz modne agencije Talia, fotografirala je Karmen Poznić poznatija pod pseudonimom Oblak Photography, za frizuru se pobrinula Iva Baletić iz frizerskog salona Jagoda, a za šminka Ana Kelin.

Ivančica Hrustić SS 2015
Ivančica Hrustić SS 2015