Ivan Alduk predstavio svoju prvu kolekciju vjenčanica

| Fashion |

Modni dizajner Ivan Alduk odlučio je nakon šest godina stvaranja predivnih pret-a-porter kolekcija, u kojima je pojedinim modelima zadirao u visoku modu, kreirati prvu kolekciju vjenčanica. Kako bi najbolje predstavio pokretanje linije Alduk Bridal, Ivan je odlučio snimiti kampanju u slikarskom ateljeu mladog i nagrađivanog slikara Zlatana Vehabovića. Za zaštitno lice odabrao je mladu Tenu Majetić , s kojom je već iznimno uspješno surađivao na posljednjoj kampanji. Cijeloj ovoj priči i stvaranju nove linije svoj potpis dala je cijenjena modna fotografkinja Mare Milin koja je snimila izvrsnu, romantičnu i vrlo artitističnu kampanju.

"Ideja za stvaranje kampanje bilo je zbližavanje umjetnosti i mode, ali na neki retro, pomalo sanjiv i eteričan način, a to je izvrsno prenijela genijalna Mare Milin s kojom sam već i prije radio i znao sam što mogu očekivati. Kao kulisa je izvrsno poslužio studio slikara Zlatana Vehabovića čiji rad naprosto obožavam! Moram priznati da sam jako zadovoljan krajnjim proizvodom kojeg smo dobili iz ovog snimanja" rekao je Ivan Alduk o samoj kampanji.

Materijali koje je Ivan koristio u ovoj prvoj Alduk Bridal kolekciji su svileni til, organdij, muslin, mreža, šifon, čipka i mat saten. Prevladava bijela s određenim kremastim detaljima. Kolekcija vjenčanica sadržava klasični Aldukov potpis, samo što je ovo prvi puta da Aldukove modele vidimo u isključivo bijeloj boji i romantičnom tonu. U samoj kampanji haljinama su dodani detalji kao što su čipkaste trake oko vrata kao dašak nekog starog, romantičnog vremena te vječni nakit, bijelo plave came. Svaki model na fotografijama je unikatan i svaku vjenčanu haljinu Ivan radi prema mjerama klijentice, te u dogovoru s njom. Takvim individualnim pristupom dobiva se najbolji mogući rezultat, a to je zadovoljan klijent. I ovoga puta Alduk je ostao vjeran timu s kojim uspješno surađuje, tako da šminku potpisuje Mihaela Dodić za Illamasqua Hrvatska, a frizuru Petra Bencek za Salon F.