Iva Balaban u streetstyle editorijalu prva nosi Lei Lou komade iz najnovije kolekcije

| Fashion |

Iva Balaban u novoj Lei Lou kolekciji
Iva Balaban u novoj Lei Lou kolekciji

Iva Balaban jedna je od onih sretnica koja i u običnoj bijeloj majici izgleda tako stylish i jedna od onih koja će istu haljinu jednako dobro iskombinirati s tenisicama i elegantnim cipelama.

Zahvaljujući svom neopterećenom i uvijek besprijekornom stilu, prototip je i savršene Lei Lou cure, pa ne čudi da je upravo njoj pripala čast da među prvima odjene komade iz najnovije kolekcije Aleksandre Dojčinović, koja je svoje poklonice opet iznenadila komadima nosivim u svim prilikama.

U ovoj modnoj priči naša bivša manekenka, a danas uspješna poslovna žena i ponosna mama troje djece, svoje je Lei Lou favorite savršeno upotpunila detaljima iz vlastitog ormara, što je rezultiralo sjajnim streetstyle editorijalom s potpisom naše poznate fotografkinje Jelene Balić. Uvijek originalna, modno smjela, ali i praktična Iva, koja obožava slojevito i upečatljivo, djevojkama je dala ideju kako kožnu jaknu s naglašenim ramenima, apsolutni hit među Lei Lou novitetima, nositi na midi suknju za poslovni look, ali i kako istu obući preko mekane i tople, plišane, hit haljine Amelia za kavu s prijateljicama. 

Iva Balaban u Lei Lou komadima
Iva Balaban u Lei Lou komadima