It torba sezone od najlona za kojom luduju sve trendseterice

| Fashion |

Posljednjih mjeseci na ulicama modnih prijestolnica, imamo priliku vidjeti jedan model torbe koji nosi sve više i više poznatih cura. Kako to obično bude, za trend su u samom početku zaslužni bili poznati modeli.

It djevojke modne scene prve opipaju modni puls na izvoru i predstave nam komade s piste uklopljene u svakodnevni outfit. Upravo to je ono što se dogodilo s torbom koja je pobudila zanimanje trendseterica, a viđena je na poznatim modelima Kendall Jenner i Belli Hadid.

U pitanju je Prada model koji se na sceni prvi put pojavio 2000. godine, a riječ je o mini torbi s debelim mini remenom i specifičnom zlatnom pločicom na kojem je upisano ime brenda.

Prošle sezone je predstavljen redizajn, s malim vidljivim izmjenama, uglavnom onima vezanim za materijal pa je sadašnji model napravljen od Saffiano kože i najlona. Na njoj je vidljiv mali prepoznatljivi logotip, ima mini lanac i ručku koju možete nositi preko ramena ili skinuti pa ova torbu možete nositi i u dnevnoj i u večernjoj kombinaciji.

Cijena joj je 1220 dolara, što je ne čini puno jeftinijom od kožne verzije, a možete birati između 6 različitih boja.