"IT" dioptrijske naočale koje obožavaju sve fashionistice

| Fashion |

Poznati brendovi Furla, Escada, Blumarine i Lanvin predstavljaju nove linije dioptrijskih naočala za sve fashionistice. Novi it komadi dostupni su posljednjih nekoliko tjedana i već sada su jedni od najtraženijih modnih dodataka, posebice tijekom tjedana mode koji se sada održavaju u svijetu. 

Odabirom pravih dioptrijskih naočala moguće je obogatiti prirodnu ljepotu lica, prekriti nedostatke i istaknuti najbolje crte. Osim izgleda, od presudne je važnosti funkcionalnost i udobnost odabranih okvira, a nova Furla kolekcija besprijekorno povezuje aktualne modne trendove s vrhunskim materijalima. 

Nove modele karakteriziraju šarmantne mašne kao dekoracija s vanjske strane krilca ili pak Furla logotip u starinskom štihu. Kombinacija jarkih boja i prigušenih tonova zaštitni je znak ove kolekcije koja će zasigurno istaknuti ono najbolje bilo da se radi o poslovnoj ili dnevnoj kombinaciji. Givenchy kolekcija, za razliku od Furline, nadahnuta je različitošću karaktera i stilova pa modeli dolaze u dvobojnim kombinacijama tamnih i svijetlih nijansi, uz decentne trendy ukrase. 

Tanke ručkice zrače čistom ženstvenom elegancijom, a dinamične linije najbolje dočaravaju Givenchy istančan osjećaj za estetiku. Zanimljivost u Escadinoj kolekciji definitivno je dvobojnost u uzorcima koji se proteže kroz cijeli niz modela, a naglasak je stavljen na krilca koja dolaze u različitim debljinama – od elegantnih tankih do zadebljanih.

Futuristička forma krilca koja u nekim trenucima podsjeća na elemente robotike, odvažan zmijski uzorak, kombinacija prozirnih okvira i tamnih krilca zaštitni je znak posebno neobične i jedinstvene Lanvin kolekcije. Blumarine pak, za razliku od prethodnih, donosi inovativne modele koji zrače jakom osobnošću i idealan su izbor za odvažne žene koje ne prezaju od snažnih modnih izričaja. Prevladavaju prigušeniji tonovi boja koji kolekciji pridaju dašak sofisticiranosti, dok ih posebno ženstvenima i intrigantnima čine atraktivni dezeni aplicirani na okvire ili vanjsku stranu krilca. Izdvajaju se modeli sa zanimljivom reljefnom konstrukcijom okvira, ali i neizostavan animal print koji je osvojio svijet moderne optike.