Indira u kampanji za cipele

| Fashion |

Indira i Zvonimir Filipović
Indira Vladić i Zvonimir Filipović

Indira postala zaštitno lice Planet Obuće

Poznati maloprodajni lanac obuće Planet Obuća ima svoje zaštitno lice - Indiru! Poznata pjevačica i ovisnica o lijepim cipelama - Indira Vladić od nedavno nosi isključivo cipele iz Planet Obuće i krasi najnoviju proljetnu kampanju.

„Napokon sam došla na svoje!“, izjavila je Indira prilikom potpisivanja ugovora s direktor Planet Obuće, Zvonimirom Filipovićem.

„S obzirom da sam prava ovisnica o cipelama, zaista ne znam koliko pari posjedujem, smatram da cipela nikad dosta pa stoga stalno pronalazim neke nove u koje se zaljubljujem na putovanjima, u gradu... Jednostavno ih obožavam! Zaista mi je velika čast i zadovoljstvo biti zaštitno lice brenda za cipele, jer neskromno mogu reći da sam upravo ja pravi izbor za to, s obzirom na svoju opsjednutost lijepim cipelama. Također sam sretna što sam u Planet Obući pronašla puuuno savršenih štikli za sebe privatno, ali i za koncerte“, kaže Indira.

Proljetna kampanja Planet Obuće snimljena je pod budnim okom objektiva Tomislava Dolenca, a za Indirin styling bio je zadužen Marko Grubnić. Kampanjom je predstavljena cijela paleta obuće iz najnovije kolekcije od ležernih modernih cipela za svaki dan do udobnih sportskih tenisica i elegantnih štikli na visoku petu. „Kolekcija je prekrasna, vesela, nosiva, dostupna svima, zaista svatko može pronaći nešto za sebe, ja sam se oduševila na prvu i s veseljem sam pozirala u cipelama Planet Obuće. Jako sam zadovoljna kampanjom jer predstavlja mene kakva zaista jesam, prirodna, opuštena, energična, i ono što mi je još draže uz tu moju energiju savršeno su došle do izražaja prekrasne cipele Planet Obuće“, komentila je novu kolekciju Indira.

„Indira je bila najbolja opcija prilikom odabira zaštitnog lica za našu novu kolekciju. Njezina pozitivna energija, dinamičnost, karizmatičnost apsolutno se uklapa u image Planet Obuće. Ona je simbol uspješne i modno osviještene žene koja njeguje besprijekoran modni stil, a to su sve karakteristike koje savršeno korespondiraju sa smjerom u kojem se Planet Obuća kreće. Također, Indira je osoba koja se odlično osjeća u obući koju nosi i kao žena s vječnim osmijehom na licu, ona je prava inspiracija za nas i naše kupce. Modeli cipela koje će Indira nositi biti će brendirani pod nazivom TESTIRANO BY INDIRA kao parafraza naše poznate krilatice "testirano korakom" i kao takvi, predstavljat će naš modni highlight za tekuću sezonu i trend koji se slijedi“, istaknuo je tom prilikom direktor Planet Obuće, Zvonimir Filipović.