Iggy Popović novom kolekcijom slavi moćne žene

| Fashion |

Iggy Popović proljeće/ljeto 2016
Iggy Popović proljeće/ljeto 2016

Najpoznatije hrvatsko ime na europskoj frizerskoj sceni je zasigurno Iggy Popović. Kada nije u Londonu, Stockholmu ili na Mallorci, Iggy pronađe vremena za svoju drugu kreativnu stranu – dizajniranje odjeće. Već 22 godine ovaj izniman umjetnik stvara osebujne kolekcije, a ovih dana je snimio kampanju za proljeće/ljeto 2016.

Pod intrigantnim motom „No matter what...“ Iggy Popović je odlučio u kolekciji za proljeće-ljeto 2016. naglasiti moć žene i osloboditi je suvišne romantike i sladunjave nježnosti. U vremenu kad žene još jednom dokazuju svoju unutarnju snagu i sposobnost, Iggy ih odijeva u minimalističke krojeve te u odvažne komade inspirirane vojničkim uniformama, a pritom vješto naglašava njihovu ženstvenost i seksepil.

Iggy Popović proljeće/ljeto 2016
Iggy Popović proljeće/ljeto 2016

Nova kolekcija Iggyja Popovića donosi priču o ženama koje žele marširati gradom i osvajati svojim beskompromisnim stavom. U tim nosivim, istovremeno luksuznim i udobnim komadima, osim zavodljivog military kitcha, prepoznaje se i nadahnutost glazbeno-modnom ikonom s kraja 70-ih godina prošlog stoljeća - Blondie. Tkanine su podatne i pomno birane kakvoće, a boje su zagasite - od toplih smeđih, preko neutralnih sivih do izražajnih zelenih tonova.

Fotografije potpisuje Marko Kadija, modna priča naglašena je nakitom Colleraj, cipelama Högl i šminkom Amadee Krajnović, a kako je to i za očekivati od frizerskog maga, Iggy Popović stavlja poseban naglasak na styling kose i intenzivne boje koje su hit u sezoni proljeće/ljeto 2016.