Identity by Igor Đuga: Novi brend koji vrijedi zapamtiti

| Fashion |

Identity by Igor Đuga: Novi brend koji vrijedi zapamtiti

U Splitu je održana još jedna Montura, no osim već viđenih no divnih kolekcija domaćih modnih dizajnera, imali smo prilike vidjeti i nova lica na modnoj sceni. Jedan od njih bio je i Igor Đuga sa svojim brendom Identity koji je mnogim posjetiteljima već na prvu itekako upao u oko.

Đuga je na pisti Monture prikazao kolekciju od 14 modela inspiriranih filmom "Malena", a daška Mediterana u svim njegovim oblicima nije nedostajalo; Kolekcija se razvijala od pomalo nevina izgleda ukrašenog perlama i umjetnim cvijećem, do vamp kombinacija koji vješto miješaju Versace estetiku i bizantske detalje kakve nerijetko koristi i dvojac Dolce & Gabbana, poput bogate čipke i staroga zlata. Kolekcija je ispunjena prozirnošću ispod koje se nazire donje rublje što je u stvari veliki ljetni trend, ali nudi i klasične majice s printom brenda koje su nerijetki odabir domaćih i stranih dizajnera, a idealne su za neopterećene dnevne kombinacije.

Jasno je vidljivo kako Đuga kreira za ženu koju muškarci žele, a žene mrze, no jednako tako svaku ženu želi učiniti istovremeno seksi, elegantnom i senzualnom. Samim pogledom na model koji je zatvorio reviju, prozirnoj crnoj čipkastoj haljini do ispod koljena izvrsne izrade ispod koje se nazire rublje, možemo zaključiti da ovaj dizajner zaista ima što ponuditi; Čak ćemo mu oprostiti sličnosti s poznatim dizajnerima!

Identity by Igor Đuga: Novi brend koji vrijedi zapamtiti
Danijela Martinović i Igor Đuga