Hunter u suradnji s Targetom izbacio jeftinu varijantu svojih kultnih gumenih čizmi

| Fashion |

Sada kada je konačno prošlo razdoblje snijega i leda, čini se kako nas do proljeća čeka još jedan period kiše, no ništa strašno. Uz nadu da nam proljeće brzo stiže i dobar par gumenih čizmi kišu podnosimo puno lakše. Mnogima omiljeni, britanski brand poznato po gumenim čizmama Hunter prije nekoliko dana najavio je svoju suradnju s američkim lancem Target.

Target X Hunter

Kolekcija koja će biti lansirana 14. travnja sastojat će se od čak 300 limitiranih komada i neće uključivati samo gumene čizme. Od jakni, kabanica do torbi, čizmi, kišobrana, japanki i tenisica ova kolekcija pokriti će i muškarce i žene i djecu. Osim odjeće uključivati će i kućne i outdoor proizvode poput ležaljki, hladnjaka, suncobrana, šatora, ručnika te još nekih proizvoda potrebnih za savršen piknik ili izlet u prirodu poput ping-ponga ili termo šalica. 

Target X Hunter

Iako još ne znamo točne cijene, iz Targeta su izjavili kako će se cijene kretati od 5 do 80 dolara, ali će većina komada biti ispod 30 dolara. Kolekcija će biti dostupna u odabranim Target dućanima i online.

Target X Hunter

Nakon uspješne Targetove suradnje s mnogim dizajnerima, pogotovo one s Victoriom Beckham čini se kako je ovaj popularni lanac zaista odlučio omogućiti svojim kupcima komade s potpisom po povoljnim cijenama.