Humanitarna modna revija "Fashion Aid"

| Fashion |

Rotary klub Zagreb Metropolitan 03. lipnja 2017., u The Garden Breweryju od 19.00 sati ponovno organizira humanitarnu reviju na kojoj će se predstaviti mladi hrvatski dizajneri, a kojom će se ujedno pomoći u realizaciji projekta "Želim snimiti film", namijenjenog štićenicima doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi udruge Nova budućnost u Velikoj Gorici.

Radi se o humanitarnoj reviji "Fashion Aid", čiji je cilj omogućiti izražavanje i predstavljanje ideja i radova mladih, još neafirmiranih, hrvatskih dizajnera. Njihovi će se modeli moći kupiti na licu mjesta, a ove godine predstavit će se: Zrno Design by Ana Lončar, Murva by Ivana Knezović,Golubice by Martina Radman i Haljetak by Sandra Bujić.

Reviju je podržala i poznata hrvatska dizajnerica A'MARIE te je za ovu prigodu dizajnirala print za limited edition majice. Riječ je o eko majicama brenda Brokula&Ž, koje će posjetitelji također moći kupiti i koje će zasigurno postati pravi modni hit.

Uz promociju dizajnera, cilj je prikupiti i sredstva za realizaciju projekta Filmske radionice Društva hrvatskih filmskih redatelja "Želim snimiti film", namijenjene djeci iz doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Nova budućnost.

Kupnjom ulaznice u iznosu od 80 kn te odjevnih predmeta, posjetitelji doniraju sredstva za realizaciju navedenog projekta. U cijenu ulaznice uključeni su: poklon iznenađenja, sudjelovanje u tomboli te Uber promo kod u iznosu od 60 kn.  Više o reviji na: www.facebook.com/events/125981544629340  te na www.fashionaid.rotary-zagreb-metropolitan.org.