Hrvatska dizajnerica otvorila Ljubljana Fashion Week

| Fashion |

Loreta Gudelj, dizajnerica brenda Loré otvorila je ovosezonski Ljubljana Fashion Weeka s kolekcijom La Violetera inspiriranom istoimenim filmom španjolske filmske ikone Sarite Montiel te Madridom i španjolskim krojevima prve polovine 20. stoljeća. Sukladno inspiraciji dizajnerica je revijski ispričala filmsku priču jednog od najgledanijih filmova pedesetih godina.

Loré

Kolekcija je u potpunosti izvedena od premium vune, kašmira, viskoze, svile, taft svile i makrame čipke te dio ručno rađenih materijala na koje dizajnerica stavlja naglasak od prvih kolekcija.

Loré

Loré odjevni predmeti uvijek su izvedeni od prirodnih materijala bez dodatka sintetskih vlakana s naglaskom na ručnu i etičku proizvodnjute uključuju kapute, haljine, suknje, hlače, bluze, košulje i topove u različitim krojevima, a specifičnost ove kolekcije su i ručno izrađeni remeni u upotrijebljenim materijalima.

Loré

Kolekciju su upotpunili modeli retro cipela UPcollection iz Massa te je styling upotpunjen rupcima koji ponavljaju kultnu prodavačicu ljubičica.

Loré
 
Loré
Loré