H&M studio kolekcija lansirana s tornja Sljeme

| Fashion |

Prva znamenitost koju ugledamo na putu prema Zagrebu futuristički je toranj s antenom na vrhu, stopljen s planinom.  Toranj Sljeme zaštitni je znak Medvednice i najviša točka iznad grada Zagreba s čijeg se vidikovca pruža panoramski pogled na cijeli grad, a jučer je poslužio i kao savršena scenografija na predstavljanju H&M “Neo Real” Studio A/W22 kolekcija.

Sara Jo jedna od najpopularnijih regionalnih mladih pjevačica i performerica, jučer je prva odjenula komade iz nove H@M Studio kolekcije. Baš kao i Svemir, ni Sarin odvažni modni izričaj ne poznaje granice i inspirira svojom karizmatičnošću.   

Nevjerojatan tehnološki napredak koji je čovječanstvo postiglo u svemiru, H&M-ove je dizajnere inspirirao na stvaranje kolekcije nadahnute Svemirom  i modernim misijama na Mars.

DJ Rea

Iako je Svemir još prilično neistraženo mjesto, gotovo smo svakog dana iznenađeni otkrićem nekog planeta, a turistički izleti u njegove dubine uskoro bi mogli postati dio svakodnevice. Ipak, još uvijek je to prostor mašte i stalne kreacije pa se zasigurno ponekad baš kao i H&M-ov dizajnerski tim zapitate - što biste odjenuli na put u Svemir?

Kako biste se usudili sanjati, osmišljena je kolekcija koja kao da briše granice između stvarnosti i fantazije. Sljubljujući odvažnu paletu boja i aerodinamične siluete s tkaninama koje prkose gravitaciji i modnim dodacima koji bacaju sasvim novo svjetlo na minimalizam, postignuta je savršena simbioza za putovanje kroz različite svjetove, brišući granice između digitalnih i fizičkih dimenzija.

Lu Jakelić

Odvažite se na impresivno putovanje kroz različite svjetove, prkosite gravitaciji i izbrišite, makar na trenutak granice između stvarnosti i fantazije kolekcijom koja poziva na avanturu i optimizam.

H&M Studio je H&M-ova najusmjerenija, modno napredna kolekcija. Razvijena od strane internog dizajnerskog tima u ateljeu u Stockholmu, kolekcije ograničenog izdanja predstavljaju se dva puta godišnje.

Kolekcija H&M Studio A/W22 bit će dostupna u odabranim trgovinama i na hm.com od 13. listopada.

dORA pREDOJEVIĆ
iVANA pIRIZOVIĆ
Karla Zelić
Nika Turković
Sara Jo
Sara Jo
Sara Jo