H&M je predstavio glamurozne haljine iz nove kolekcije dizajnera Giambattiste Vallija

| Fashion |

Modni div H&M predstavio je prve proizvode novog gostujućeg dizajnera Giambattiste Vallija koji je unio dramu i zabavu u švedski lanac.

Talijan je poznat po svojim odličnim dizajnima koji su nosile Jennifer Lopez, Zendaya, Rihanna i druge slavne osobe. No, zahvaljujući Vallijevoj novoj suradnji sa švedskim brendom, sada svi možemo osjetiti glamur na svojoj koži.

U sklopu kolekcije koju je nazvao "Project Love", Valli je dizajnirao asortiman zabavnih haljina s ograničenim brojem izdanja te modne dodatke za dame, ali i njegove muške ljubitelje.

Za predstavljanje kolekcije on je uzeo svoje muze, pjevačicu H.E.R., slavnu Kendall Jenner, Chris Lee, Chiaru Ferragni, Biancu Brandolini i Ross Lynch.

H.E.R je debitirala u bijeloj haljini iz snova, napravljenoj od slojeva tila i korzeta, a Jenner je pripala dramatična pink haljina.

"Oduševljen sam ovo suradnjom. H&M mi daje priliku da svoju viziju stila i ljepote donesem široj publici. Cilj mi je da podijelim svoju ljubav prema ljepoti, budem dio sretnih trenutaka i pomognem stvaranju ljubavnih priča širom svijeta"", rekao je Valli.

Cijene njegovih haljina kreću se od 18 do 650 dolara, a dostupne su u H&M-ovim trgovinama od danas.

Giambattista Valli x H&M - Designer Collaboration 2019 #Project????