H&M objavio suradnju s Moschinom

| Fashion |

Moschino x H&M
 

Još od 2004. modna kompanija H&M barem jednom godišnje objavi suradnju s nekim od najboljih dizajnera ili modnih kuća na svijetu, među kojima su se u prethodnim godinama našli i Balmain, Kenzo, Alexandar Wang, Versace, Isabel Marant, Lanvin i mnogi drugi. Tako je ove godine na red došao i jedan od najluksuznijih talijanskih modnih brandova, Moschino. Obavijest o suradnji po prvi puta je otkrivena u subotu navečer, na muzičkom festivalu Coachella. Tamo je Jeremy Scott, kreativni direktor modne kuće Moschino, održao svoj poznati party koji se ove godine održao po jedanaesti put.

Obavijest o H&M-ovoj suradnji jedna je od najiščekivanijih obavijesti u svijetu mode, a ovoga puta stigla je putem Instagram Live-a, u kojem su Gigi Hadid i Jeremy Scott svim ljubiteljima mode poručili sretnu vijest. Oboje su bili odjeveni u kombinacije iz nadolazeće Moschino [tv] H&M kolekcije, čime su gledateljima pružili mali uvid u zaigranost i humor nove kolekcije.

#HMOSCHINO

MOSCHINO [tv] H&M kampanja je izrazito inovativan televizijski koncept, koji spaja društvene i tradicionalne medije kako bi se ostvarila prisutnost na što većem broju platformi – zadivljujuće i uzbudljivo novo iskustvo u digitalnom svijetu. 

"Veoma sam uzbuđen zbog Moschino x H&M kolekcije. Moj životni posao je povezati se s ljudima putem mode, a upravo s ovom suradnjom moći ću doprijeti do svojih fanova više nego ikada prije", izjavio je Jeremy Scott. Ova kolekcija pružit će svim fanovima mogućnost da kupe komade ovog luksuznog branda odjeće po mnogo prihvatljivijim cijenama. 

Moschino x H&M

H&M-ova kreativna savjetnica, Ann-Sofie Johansson izjavila je kako je ovo partnerstvo upravo ono što sada treba modnom svijetu. "Nadolazeća kolekcija je savršeni miks pop i street kulture, ali i glamura. Jeremy Scott je izvrstan - on zna kako se zabavljati s modom i pritom se povezati s fanovima diljem svijeta", dodala je.

Moschino će ići koracima prošlogodišnje kolaboracije, Erdem x H&M, koja je postigla ogroman uspjeh te će se i njihova kolekcija sastojati od odjeće za žene, odjeće za muškarce te modnih dodataka. Ipak, za kupnju ove kolekcije morat ćemo se još malo strpjeti, naime Moschino [tv] H&M kolekcija bit će dostupna u svim online i odabranim trgovinama od 8. studenog 2018.