Hit torbica brenda Mona rasprodala se u manje od 24 sata

| Fashion |

Mona

Torbice su slaba točka mnogih žena. Lijepim torbicama malo koja žena može odoljeti no posljednjih dana torbice su postale odlična investicija budući da im cijena ide u nebesa.

Mona


Svako malo neki novi model torbice postane pravi hit i baš tu torbicu svi žele u svojoj kolekciji. Baš to se desilo s novim modelom torbice brenda Mona. Mona je prepoznatljiv modni brend susjedne nam zemlje Srbije koji je poznat prvenstveno po kvalitetnim kožnim torbicama i jaknama, ali i po proizvodnji kvalitetne muške i ženske odjeće od kože i tekstila, kao i sitne kožne galanterije čiji se svaki komad detaljno osmišljava i ručno izrađuje.

Mona

Novi model Monine torbice postao je pravi hit i rasprodan je svugdje. Radi se o maloj torbici za nošenje preko tijela koje kras veliko metalno slovo M koje je zaštitni znak Mone. Torbice su rađene od kvalitetne prirodne kože. Ima prostran unutrašnji odjeljak i odvojivi remen za različite stilove nošenja.

Mona

Torbice dolaze u raznim bojama, a mi se ne možemo odlučiti koja nam je ljepša. Od klasične crne ili nude, ali i lude narančaste te torbice s uzorkom trapera. Cijena torbice kreće se oko 150 eura.

Mona