Hit proizvod tjedna: Cloud&Co lančić za masku

| Fashion |

Cloud&Co lančić za masku

Kada su prije nekoliko mjeseci dizajneri, modne kuće, razno razni kreativci i online platforme krenuli izrađivati i ubacivati u svoju ponudu maskice za lice, većina nas je odmahivala rukom i s gnušanjem odbijala ideju da će nam maske za lice ikad postati dio modnog asesoara. Danas, bez maske ne možemo nigdje, s običnih medicinskih već smo se odavno prebacili na neke udobnije pamučne, a lagano smo ih krenuli kombinirati ih uz dnevne outfite jer priznajte da kad ste prvi put vidjeli onu super jednokratnu crnu da ste pomislili kako je nekako vrlo fashionable.

Cloud&Co lančić za masku

Nakon raznih dizajna maski, nedavno smo na tržištu dobili i posebne torbice/vrećice za maskice kako ih ne bi stavljali u đep i torbu i tako si činili još veću štetu, a sada smo otkrili proizvod koji nas je totalno oduševio.

Tako jednostavan, tako pametan, a tako cool- lančić za maske. Jer zašto bi uopće svoju masku spremali, nepotrebno dirali s prstima, stavljali u vrećicu i konstantni ponovo vadili kad je jednostavno možete objesiti na lančić i ležerno skinuti te ostaviti da vam visi oko vrata poput naočala. Odlična ideja dolazi s domaćim potpisom Cloud&Co-a i zato nam je još i draža jer ima li bolje od potpore malim domaćim poduzećima u ovo neizvjesno doba. 

Cloud&Co lančić za masku

Lančić za masku dolazi u nekoliko boja, s tradicionalnim i poznatim Cloud&Co oblacima, i pozlaćenim kopčicama, a kupiti ga možete u predivnom Cloud&Co dućanu u Preradovićevoj 9 za cijenu od 20 kuna ili naručiti putem maila info@cloudandcojewlery.com ili njihove FB stranice.

Cloud&Co lančić za masku