Hit boja za 2018. godinu

| Fashion |


Kada je riječ o modi i modnim trendovima, svaka sezona u godini nosi svoj pečat u smislu boje, ukrasa, detalja, materijala, predmeta... Što se tiče boja, napokon smo ispratili različite nijanse roze boje koje su jedno vrijeme bile u trendu, zelena i bordo još su uvijek u modi, ali kada je riječ o trendovima na sam vrh prijestolja već početkom 2018. godine zasjesti će veličanstvena ljubičasta.

Brojni poznati dizajneri već su dali svoju završnu riječ kada su na modne piste poslali razne modele u komadima ljubičaste boje - od čizama i kaputa, do torbi, haljina, salonki, a i mnogi celebrityji već su u 2017. prošetali u ovoj moćnoj boji čime su nagovijestili da će ljubičasta u novoj godini postati još veći hit. 


Ljubičasta boja simbol je mističnosti, originalnosti te spiritualnosti. Sama po sebi je veoma zavodljiva i seksi, a u kombinaciji s ostalim bojama još je više izražena, najbolje se kombinira uz crnu, crvenu, bijelu, smeđu i tamno žutu.


Neka u 2018. godini ljubičasta definira vaš modni ukus. Bilo da nosite samo ruž u ovoj nijansi ili neki odjevni predmet te boje, izađite van i prošetajte ulicom kao da je modna pista.