Hermes Empire japanke nose sve it djevojke

| Fashion |

Hermes Empire

Ljeto je rezervirano za nošenje japanki. No prva asocijacija na japanke su one gumene poput japanki brendova Havaianas ili Ipanema. Takve japanke rezervirane su za plažu no ovog ljeta furat ćemo i kožne japanke koje su primjerenije odlascima na večere ili dugim ljetnim šetnjama uz more.

Hermes Empire

Već i prošle godine popularne su bile kožne japanke, a vjerojatno najpopularniji model bile su japanke brenda The Row. No ovoga ljeta apsolutno sve it djevojke, poput influencerice Tamare Kalinić, nose Hermes Empire japanke.

Hermes Empire

Nakon godina i godina vladavine Hermes Oran natikača prvo mjesto na ljestvici popularnosti preuzele su Hermes Chypre natikače, a ovih dana sve popularnije i popularnije su upravo i Hermes Empire kožne japanke.

Hermes Empire

Naime riječ je o kožnim japankama koje krasi metalna kopča ista onakva kakvu možete pronaći i na kultnom Kelly modelu torbe brenda Hermes.

Hermes Empire

Hermes Empire japanke možete pronaći u različitim bojama, a nositi ih možete na apsolutno sve od satenskih haljina pa sve do traper bermuda i kratkih hlačica.