Haljina Tonija Rica prošetala Cannesovim crvenim tepihom

| Fashion |

Haljina Tonija Rica prošetala Cannesovim crvenim tepihom
Ekipa filma "Zvizdan"

U nedjelju je održana premijera filma "Zvizdan" redatelja Dalibora Matanića na Cannes Film Festivalu, a njegove zvijezde su apsolutno zablistale u kreacijama domaćih modnih dizajnera!

Dizajner Toni Rico dizajnirao je večernju haljinu s daškom retro glamura glumici Lukreciji Tudor, u koju je išlo čak 12 metara čiste svile. Toni je već mnogo puta surađivao s glumcima i dizajnirao im odjeću za premijere, no ova suradnja je došla preko rodnog kraja; "Lukrecija je porijeklom s Hvara, pa me zvala da joj napravim haljinu za Cannes", podijelio je s nama Toni i nadodao kako tu ponudu jednostavno nije mogao odbiti jer su privatno dobro prijatelji. No znači li to da će dizajner ove sezone na Fashion Weeku Zagreb prikazati žensku kolekciju? Ostavlja nas u slatkom neznanju!

Osim haljine s Ricinim potpisom, glumica Tihana Lazović odjenula je haljinu Lokomotiva, Nives Ivanković je nosila Matiju Vuicu, a Ankica Jurić Tilić je na dugu crnu haljinu nosila zgodnu ogrlicu mladih dizajnera Kliskinic//Sabaric. Međutim, niti dečki nisu izgledali loše - primjerice glumac Dado Ćosić odlučio se za odijelo s potpisom Ivice Klarića.

Čestitamo i dizajnerima i cijelom timu u Cannesu na velikom uspjehu!

Haljina Tonija Rica prošetala Cannesovim crvenim tepihom
Ekipa filma "Zvizdan"