Haljina napravljena od šešira

| Fashion |

Ljetni trendovi su čudne sorte. Ako mislite da su plaža, bikini i sunčane naočale totalno passé, razveselit će vas ova vrlo čudna haljina ''šešir''.

Ako ste na trenutak možda pomislili da se radi o varci i da su šeširi samo print na tkanini, prevarili ste se. Ova haljina napravljena je od pravih pravcatih šešira koji su zajedno ušiveni. Za sve ljubitelje ekstravagancije, bit će pravo otkriće za chic ljeto.

Jedinstvenost ovog dizajna je neupitna. Šeširi su napravljeni od 100% slame bez ikakve podstave. Ako vam zvuči neudobno i pitate se kako mora svrbjeti ova haljina, ne brinite jer obećavaju 100% ugodno iskustvo u nošenju. Francuski dizajner, Simon Porte Jacquemus,  objavio je ovu kreaciju i automatski izazvao bujicu komentara i interesa.
Iako ne bismo željeli raspravljati o kritikama ovog Jacquemusovog dizajna, sigurni smo da ćemo je još barem jednom vidjeti na nekoj odvažnoj ženi.

Instagram / @jacquemus

Ova haljina prodaje se po paprenoj cijeni od 3050 dolara, što može djelovati kao poprilično visoka cijena za 8 šešira i malo konca koji ih drže, međutim kako odrediti cijenu nečemu ovako jedinstvenom i nesvakidašnjem.