Haljina koju morate imati u svom ormaru

| Fashion |

Dolazi lijepo vrijeme, a s lijepim vremenom i sezona različitih događanja: vjenčanja, maturalne, krstitke, promocije, proslave i sl. To je puno haljina za kupiti i veliki šok za novčanik i bankovni račun. Ili možda ipak nije? Postoji jedna haljina koju možete nositi na sve od navedenog, svaki put ćete izgledati drugačije, u dugoj ili kratkoj varijanti. Kratka varijanta je idealna čak i za svaki dan u uredu – sve ovisi kako ćete je zavezati i iskombinirati! Samo jedna haljina ili Infinity haljina, kako sam naziv kaže, se može nositi na bezbroj mogućnosti (infinity – bezbroj). Napravljena je od vrhunskog materijala koji je težak i jako lijepo pada. Samim time daje mogućnost prikrivanja nedostataka i isticanja prednosti vašeg tijela. Osim ljeta, haljina je idealno nosiva i tijekom zimskih mjeseci, iskombinirana s puloverom, vesticom ili nošena kao suknja s vašom omiljenom bluzom. 

Infinity dress

Također za djevojke koje ne vole trošiti vrijeme u shoppingu, ovo je idealna haljina za koju garantiraju da će super stajati baš svakom obliku tijela. Može se iskombinirati s broševima, ogrlicama te ju s malim detaljom, učiniti totalno drugačijom. Osim što je idealna za sve gošće na vjenčanju, za kume, maturantice, studentice na promociji i različite evente, ova haljina je idealan odabir za djeveruše. Pronaći haljinu koja idealno stoji svim djevojkama, njihovom obliku tijela i osobnosti, zna biti poprilično težak zadatak. Posebno ako prijateljice zamolite da same snose trošak kupnje haljine. Najčešće djeveruše imaju istu haljinu, no problem je kako uskladiti različite tipove tijela i ukuse, te je, realno, jako teško pronaći haljinu koja će svima super stajati i s kojom će sve djevojke biti zadovoljne.

Infinity dress

Kroj je napravljen tako da super stoji djevojkama koje su mršave kao i onima koje imaju obline. Također je idealna za niže cure, ali i one visoke (rekli su nam da je nekoliko cura od 1,80-1,85cm kupilo haljinu i da su bile prezadovoljne jer nikako nisu mogle naći haljinu koja im se svidja, a da im odgovara duljina!). Ova haljina se može naći u različitim rasponima cijene, no bitno je naglasiti da cijeli dojam haljine, najviše ovisi o materijalu od kojeg je izrađena. Haljina koju možete kupiti u Hrvatskoj je izrađena od viskoznog vlakna, te ovisno o boji to su C.M.D, poliamid ili čista viskoza u kombinaciji s elastinom. Haljina dolazi u dvije varijante – duga ili kratka, a u ponudi je čak 13 boja.

Infinity dress

Gumica koja spaja gornji i donji dio haljine je rastezljiva preko 99cm čime pretvara haljinu u univerzalnu te je mogu nositi sve djevojke koje nose veličinu (XS) S do L (XL). I dugu i kratku haljinu možeš nositi kao suknju, a kratku možeš nositi čak kao top. Igrajući se s gornjim dijelom, haljina može biti potpuno zatvorena naprijed i na leđima, može imati rukave ili biti s naramenicama ili bez ičega, može imati otvorena ili zatvorena leđa. Ili pak možeš staviti tenisice na noge, traper jaknu i šeširić i haljinu isfurati u boho/vintage stilu. Ako ste trenutno trudni, haljina će vam idealno stajati – sada, ali i kad rodiš. Haljina je modni kameleon! S jednom haljinom riješilili ste sve – samo promijenite način kako ćete je zavezati, dodajte različite detalje i novac koji ste uštedjeli jer ste kupili jednu, a ne tri haljine, potrošite na nove cipele. 

Infinity dress

S ovom haljinom možete računati na to da neće visjeti u ormaru i sakupljati prašinu. Obzirom na bezbroj načina kako se može nositi i iskombinirati, svakako ćete tijekom godine pronaći događanja gdje se može nositi.Također, djevojke koje žele imati jednostavnu, ali efektnu vjenčanicu, kupuju Infinity haljinu u bijeloj boji koju onda kasnije mogu nositi i na neke druge svadbe ili evente. Haljinu možete pronaći na FB stranici Infinity Hrvatska – Twist'n'wrap te na Instagramu Samo jedna haljina.