Gucci je imenovao direktoricu za različitost, jednakost i inkluzivnost

| Fashion |

 

Gucci je imenovao Renée E. Tirado novom globalnom voditeljicom za različitost, jednakost i inkluzivnost.

Cilj njezine uloge je da u budućim Gucci kampanjama budu prisutne sve 3 komponente u Tiradinom naslovu. se osiguralo da komponente. Ovime Gucci želi izgraditi pozitivnu korporativnu kulturu za sve, a Tirado je izjavila kako se bavi poslovima uspostavljanja ljudskih veza koje započinju s osnovama inkluzivnosti, poštovanja i različitosti kako bi Gucci ostao kulturološki i ekonomski konkurentan na tržištu.

Dodala je da joj je čast što se pridružila tvrtki koja ove nedodirljive vrijednosti stavlja u prvi plan svog poslovnog modela, ne kao sporednu komponentu.

Instagram/@themillionshadesoflife


Tirado će biti na čelu programa učenja kulturne svijesti, globalnog programa multikulturalnog dizajna, internog programa globalne razmjene i resursnih grupa zaposlenika.

Služit će i u vijeću Gucci Changemakers i savjetodavnom odboru za promjene te će, također, surađivati ​​s potpredsjednikom tvrtke Brand and Culture Angagement, Antoine Philipsom.

Na svom položaju, Tirado, će nadgledati rad posvećen ravnopravnosti spolova i podršci LGBTQIA zajednice.

Instagram/@gucci

U Gucciju su uvjereni da će im Renée pomoći da stvore značajnu promjenu koju žele vidjeti, ne samo u svojoj tvrtki, već i u sveukupnoj modnoj industriji.


Tirado je otkrila da joj je cilj prilagoditi rasprave koje idu u modu te da će dio njezinog posla bit će pokretanja novih rasprava. Izjavila je da želi okupiti što više raznolikih ljudi i novim zaposlenicima osigurati ravnopravne uvjete za nadmetanje u industriji.

Gucci ovime želi iskoristiti osnovne vrijednosti kako bi se više potrošača osjetilo kao da su dio njihovog modnog putovanja i kako bi proširili svoje poslovanje.

Instagram/@gucci