Golden Globe Awards 2015: Najbolji outfiti po izboru Wall.hr-a

| Fashion |

Golden Globe Awards 2015: Najbolji outfiti po izboru Wall.hr-a

Hrvatima je sinoć bila noć izbora, no svim fashionistima diljem svijeta bila je i noć dodjele nagrada "Golden Globe"! Jedan od praćenijih crvenih tepiha na svijetu ponovno je izrodio modne zvijezde, ali ih je jednako toliko i podbacilo.

Na temelju čega biramo dobre outfite? Kada pričamo o crvenom tepihu, ne volimo gledati tipične američke odabire poput krinolina u nekoliko valova ili s aplikacijama kristala/šljokica (čast iznimkama), već uživamo u svježim idejama, modernim večernjim haljinama u kombinaciji s jednako tako modernom frizurom i makeupom, u outfitima koji zvijezdama stoje kao saliveni, a veliki udio leži i u onom "X" faktoru zbog kojega pojedina osoba jednostavno plijeni pozornost. Daleko od toga da bježimo od staroholivudskog glamura ili pak klasičnih krojeva, no sve je na kraju krajeva u tome kako pojedina osoba prezentira stil i odjeću koju nosi.

Od sinoćnjeg "red carpeta" smo, kao i svake sezone, očekivali velik broj dizajnerskih haljina, no uvijek se nadamo da ćemo vidjeti upečatljive komade s piste ili hrabrije kombinacije koje možda na prvi pogled ne odišu glamurom.

Golden Globe Awards 2015: Najbolji outfiti po izboru Wall.hr-a
Diane Kruger (Emilia Wickstead)

Sinoć su mnoge poznate glumice pokazale svoja najbolja izdanja (neke od njih su već očekivano dobre, a neke ugodna iznenađenja), a među njima su zasigurno Jessica Chastain, Diane Kruger, Kate Hudson, Naomi Watts, Rosamund Pike... Posebno moramo pohvaliti i Eddieja Redmaynea koji je izgledao naprosto manekenski zgodno u baršunastom crnom odijelu. Odlično je izgledao i bračni par Elkabetz, čiju crnu haljinu odmah stavljamo u sekciju spomenutih "hrabrih modnih odabira".

Simpatično je spomenuti i kako je pjevačica Lorde odabrala oversize crno odijelo u kojem se u startu odmaknula od tipičnog "GGA" izgleda i ušla na ljestvicu favorita, na foru hlača išla je i Emma Stone koja je izgledala fantastično, dok je Helen Mirren kao asesoar imala broš-nalivpero, čime pretpostavljamo da je htjela obratiti pažnju na nedavno održan teroristički napad u Parizu. Međutim, ona nije bila jedina - mnogi su na ovaj ili onaj način pokazali da su i oni Charlie. Ako bismo večer morali opisati u nekoliko crtica rekli bismo da su bili popularni duboki dekoltei, šljokice, minimalizam i crvena boja.

U galeriji pogledajte tko je na ljestvici najbolje obučenih (iako ne po redoslijedu!), a o imenima dizajnera navedenih haljina (također u galeriji) ćemo vas obavijestiti do kraja dana.

Golden Globe Awards 2015: Najbolji outfiti po izboru Wall.hr-a
Kate Hudson (Versace)