Godišnja revija Victoria's Secreta je otkazana

| Fashion |

Manekenka Shanina Shaik potvrdila je da se godišnja revija Victoria's Secreta, ove godine, neće održati.

Već je ranije objavljeno da se revija neće emitirati na televiziji, ali čini se da se ona uopće neće dogoditi.

Shaik, koja je dugogodišnja ambasadorica brenda, se pojavila u sedam revija prodavača donjeg rublja od kako je 2011. godine debitirala na njihovoj pisti.

"Nažalost, Victoria's Secret show se, ove godine, neće dogoditi ", rekla je australski Daily Telegraph . "To je nešto na što nisam naviknuta jer svake godine, otprilike, ovo doba treniram poput anđela."

28-godišnjakinja je dodala da ne misli da je to trajna odluka te da je do otkazivanja ovogodišnjeg događaja, vjerojatno, došlo zbog toga što su organizatori odlučili poraditi na brendiranju i novim načinima izvođenja showa jer je to, ipak, najbolji show u svijetu.

Instagram/@shaninashaik

Gotovo dva desetljeća modni sljedbenici diljem svijeta pripremali su se gledati kako se Bella Hadid, Kendall Jenner i Winnie Harlow pretvaraju u "anđele" dok hodaju pistom natopljenom šljokicama u ukrašenom donjem rublju i s pernatim krilima na leđima.

Instagram/@victoriassecret

Ranije ove godine, Leslie Wexner, izvršni direktor matične tvrtke Victoria's Secreta, L Brands, potvrdio je da se show neće emitirati na mrežnoj televiziji jer to nije ispravan način u procesu razvitka showa. Također je napomenuo, da se show, koji se tradicionalno emitirao preko američkih mrežnih divova ABS i CBS, mora razvijati i mijenjati kako bi nastavio rasti i kako bi se stvorila "novu vrstu događaja".

Instagram/@victoriassecret

Neki misle da je revija otkazana zbog skandala i  pada popularnosti brenda. Naime, Victoria's Secret je u posljednje vrijeme bio pod vatrom zbog nedostatka raznolikosti na pisti, a u studenom 2018. godine je bivši glavni direktor marketinga, Ed Razek, bio prisiljen ispričati se javnosti nakon što je tvrdio da javnost nema interesa vidjeti plus-size modele ili transrodne osobe na pisti.

Instagram/@victoriassecret