Glavni zagrebački trg zbog castinga KFWZ-a preplavile predivne djevojke

| Fashion |

Dizajneri odabrali manekenke za nadolazeći Kaufland Fashion Week Zagreb

Jučer je u centru Zagreba, u novootvorenom Johann Francku održan casting za nadolazeći Kaufland Fashion Week Zagreb koji se održava od 8. do 9. lipnja, a koji je okupio mnogobrojna poznata, ali i prekrasna nova manekenska lica. Neki od dizajnera koji su jučer odabrali djevojke, a koje će prošetati pistom u njihovim kolekcijama za sljedeću sezonu, su Marina Lacković, Toni Rico, Martina Herak, Simone Manojlović, Sara Lončarić, Natalija Smogor, Matea Jukić, Božica Medić Juraković, Marija Cvitanović kao i učenice modne škole Profokus.

Ivana Popović, Ana Kujundžić, Mandali Mandrilla, Igor Galaš i ostali dizajneri koji nisu prisustovali castingu svoje će djevojke odabrati putem albuma sa castinga na društvenim mrežama.

S obzirom na značaj Fashion Weeka kao najprestižnijeg licenciranog modnog događanja na svijetu, ali i novog i glamuroznijeg koncepta Fashion Weeka Zagreb, ne čudi veliki interes i odaziv djevojaka i dečkiju na casting.

Tko su ti modeli koji su svojom karizmom, ali i izgledom osvojili naše dizajnere doznat ćemo uskoro na pisti Kaufland Fashion Weeka Zagreb u Johann Francku u Zagrebu od 8. do 9. lipnja.