Giuseppe Zanotti - novi kralj cipela!

| Fashion |

zanotti logo

Teško je povjerovati da dvadesetogodišnji Zanottijev put do uspjeha nije bio popločen zlatnim pločama. "Započeo sam s cipelama koje su bile super glamurozne, super ženstvene i seksi, kakav promašaj. Prve dvije, tri sezone - to je bila tragedija." I dok se još uvijek naveliko priča o njegovom novopečenom partnerstvu s Louis Vuitton grupacijom, Zanottijeva fan baza nikad nije bila veća. Teško je zamisliti modni svijet bez njegove elegantne i seksi obuće. Dođe nam da odemo u ormar, izvadimo najdraže Zanotti cipele - barem 10 centimetara visoke - i budemo zahvalne što živimo u vrijeme ovog drskog, poletnog i genijalnog dizajnera.

Pa kako Giuseppe Zanotti slavi 20 nevjerojatno uspješnih godina u modnom svijetu? Ne s autobiografskom knjigom ili filmom već sa - očekivano od ovog talijanskog majstora obuće - JOŠ CIPELA, štoviše kolekcijom od četiri divna slijeda! Crpiti inspiraciju iz prošlosti, a istovremeno gledati prema budućnosti je inovativno i pametno, odličan način kako odati počast onima koji su bili s njim od najranijih početaka i svim novopečenim obožavateljima koji se ne mogu zasititi njegovih zaštitnih znakova - zmijskih ukrasa.

Dok nam je nevjerojatno glamurozna kolekcija za proljeće 2014., koju možete pogledati OVDJE , još uvijek svježa u sjećanju - zanimalo nas je koliko egzotičnije Zanotti jesenske cipele uopće mogu postati? Ako smo i imali neke sumnje (a nismo, ovo je samo hipotetski), sada nam je jasno da je došla nova generacija kožnih ljepotica zlatnih zmijskih ukrasa i crvenih moto-cipela s kojih nećete moći skrenuti pogled.

Šljokice, brušena i zmijska ukrašena koža - wow! Ova kolekcija je vrijedna štednje jer su dizajni stvoreni za sve prilike i modne preokrete. Od nevjerojatne geometrije brušene kože i kristalno ukrašenih čizama do zlatno oblikovanih listića na otvorenim sandalama; od šljokastih ravnih čizmica do tamnocrvenih natikača - taman kad pomislite kako Zanotti ne može nadmašiti prethodnu kolekciju, on napravi novu! I uistinu, nije li to supermoć? 

Ako su ovi dizajni ikakvo mjerilo Zanottijeve genijalnosti, možemo samo zamisliti kakve će vještine koristiti u izradi svoje kolekcije na četrdesetu obljetnicu. To je odmah iza ugla, zar ne?