Giuseppe Zanotti kolekcija s potpisom Rite Ore

| Fashion |

 

Instagram/ @giussepezanotti

Rita Ora je velika ljubiteljica mode koja često iznenađuje svojim ekstravagantnim odjevnim kombinacijama, a pjevačica je sada iznenadila i vlastitom kolekcijom obuće koju je dizajnirala u suradnji s Giuseppeom Zanottijem.

Kolekcija je namijenjena onima koji vole eksperimentirati sa svojim modnim odabirima i ne vjeruju da je manje više. Ora i talijanski dizajner ističu kako su željeli kreirati cipele s visokom potpeticom koje će biti udobne poput tenisica.

Instagram/ @ritaora

"Željeli smo da svaki par obuće izgleda inspirativno i zabavno te da se žena u njima osjeća slobodno i moćno, a u isto vrijeme živa i seksi", rekla je Rita Ora na svečanom predstavljanju kolekcije u Los Angelesu, na Beverly Hillsu.

Instagram/ @giussepezanotti

Zanotti, koji je ranije surađivao s Jennifer Lopez, prokomentirao je rad s Orom. "Mislim da su glazba i moda jako bliske jer osjećaj umjetnika i sposobnost dizajnera su jednaki. Tehnički, to su različite stvari, ali mislim da je vrlo lako raditi s glazbenicima, kao što je bilo i s Ritom. Super je, seksi i bila je veoma uzbuđena i sretna zbog rada", istaknuo je Zanotti.

Instagram/ @ritaora

U izradi obuće koristili su razne materijale, od kože, platna, do PVC materijala. Kolekcija uključuje glamurozne sandale i čizme čija količina je ograničena.

Giuseppe for Rita Ora