Gigi Hadid predstavila još jedan komad iz H&M x Balmain suradnje

| Fashion |

Gigi Hadid u Balmain x H&M haljini!
Gigi Hadid u Balmain x H&M haljini!

 Ako se pitate kako platiti stanarinu i kupiti prekrasnu haljinu viđenu na Gigi Hadid (20), koju je nosila na Harper’s Bazaar’s Icons eventu u New Yorku, evo odgovora - ova mini haljina dugih rukava zapravo je dio (s nestrpljenjem očekivane) H&M x Balmain kolekcije koja u prodaju stiže 5. studenog! Naravno da je ova IT djevojka i jedan od top modela današnjice uspjela doći do kolekcije i nositi haljinu Oliviera Rousteinga prije svih nas...

I dok nitko od nas još uvijek ne zna koliko će komadi iz kolekcije zapravo koštati, možemo očekivati Balmainove moćno nevjerojatne haljine, jakne i ostalu odjeću po puno prihvatljivijim cijenama. Ova francuska dizajnerska kuća poznata je po korištenju nevjerojatnih ukrasa i ornamenata na svojoj odjeći te kao rezultat - traži više izrade, stoga je moguće da ova H&M-ova dizajnerska suradnja bude nešto skuplja od prethodnih modnih kolaboracija H&M-a.

U svakom slučaju, moramo se strpjeti do studenog kako bismo i sami ulovili ovu savršenu haljinu koju i Gigi obožava - stoga, nemojte zaboraviti već sada označiti svoje kalendare!

Olivier Rousteing pozira s Kendall Jenner i Jourdan Dunn u Balmain x H&M kolekciji
Olivier Rousteing pozira s Kendall Jenner i Jourdan Dunn u Balmain x H&M kolekciji