Genijalna kolekcija japanki koju želimo nositi u svakoj prilici

| Fashion |

Uskoro se pozdravljamo s proljećem i približavamo se visokim temperaturama. Ne možemo si pomoći a da ipak malo ne maštarimo o svim novim modnim komadima koje ćemo prošetati gradom i pokazati svima. A u mislima smišljamo i kreiramo sve kombinacije koje će nam pomoći da se osjećamo samouvjereno, elegantno i opušteno, bez obzira na situaciju ili brojku koju pokazuje termometar. 

Havaianas St.Tropez

Brend koji je postao simbol dobrih vibracija, Havaianas, nastavlja širiti svoju pozitivnu energiju kroz šarene nove kolekcije koje su dostupne i u službenoj online trgovini. A pažnju nam hvata You St.Tropez kolekcija koja je toliko genijalna da ju želimo nositi u svakoj prilici!

Romantična kolekcija You St. Tropez napravila je pravi “buzz” u modnoj zajednici zahvaljujući trakicama izrađenim od  mekane tkanine koje nalikuju na mašnu i čine potpuno posebne japanke. A ove godine cijela You St. Tropez obitelj raste i dobiva modele izrađene od novih materijala i zanimljivih kombinacija boja.  Bež, plava i žuta boja pridružuju se već dobro poznatom modelu iz You St.Tropez kolekcije, a osim njih Havaianas je kreirao dva nova modela i time zaista otežao odabir favorita!

Havaianas St.Tropez

You St. Tropez Fita model mami pažnju zbog tkanine inspirirane kultnim torbama koje se viđaju na uličnim tržnicama u Brazilu. Ova kombinacija predstavlja savršenu ravnotežu između brazilskih klasičnih komada i nepogrješive elegancije. Upečatljive i vibrantne boje ovih modela mogu podići raspoloženje u sekundi, a neutralne i jednostavne boje će, bez razmišljanja, biti najsigurniji odabir za svaku kombinaciju. 

Havaianas St.Tropez

I drugi, ali ne manje važan, model You St. Tropez Material unosi dozu sofisticiranosti i klasike u cijelu kolekciju. Trakice ovog modela izrađene su od sjajnog lurex materijala i dolaze u dvije nježne boje. Suptilan sjaj ovog modela svidjet će se svakome tko obožava minimalizam uz dozu glamura.

Modeli iz You St. Tropez kolekcije prate već poznatu Havaianas kvalitetu te pozitivan i dinamičan duh brenda. Upravo zato, s Havaianasicama smo spremni na sve, bez obzira radi li se o dinamičnom danu u uredu ili šetnji tijekom dugo iščekivanih toplih večeri! 

Havaianas St.Tropez