Gap dolazi u Hrvatsku, započinje Splitom

| Fashion |


Gap

Jedan od najpoznatijih svjetskih brandova odjeće i modnih dodataka te autoritet za američki ležerni stil u četvrtak 3. ožujka otvara svoju prvu trgovinu u Splitu u trgovačkom centru Mall of Split.

Gap

Svečano otvaranje održat će se u 11.00 sati, a na dan otvaranja pa sve do nedelje, 6. ožujka, kupci će moći iskoristiti ekskluzivnih 20% popusta na cijeli asortiman ukoliko se prijave na Gap e-novosti. 

Gap

Prva GAP trgovina u Splitu i jedina u Hrvatskoj proteže se na 570 kvadratnih metara prostora i nudi veliki izbor odjeće i modnih dodataka za žene, mušarce, djecu i bebe iz linija Gap, GapKids i babyGap.

Gap

Ovaj poznati brand osnovan je u San Franciscu 1969. godine, a njegove kolekcije zamišljene su kao osnova moderne garderobe – sve od klasične bijele košulje do hlača, majica i traperica koje svakome pristaju. Nakon otvaranja prve trgovine izvan SAD-a, u Londonu 1987. godine, GAP se nastavlja širiti i danas ima više od 1700 trgovina diljem svijeta. GAP je dio globalne korporacije Gap.Inc koja svojim kupcima putem lanaca specializiranih trgovina plasira brendove Gap, Banana Republic, Old Navy, Athleta i Intermix.