„Frekvencija radosti“ Hippy Gardena vlada profinjenom elegancijom

| Fashion |

Dizajnerica Đurđica Vorkapić novom kolekcijom ponovno je dokazala kako uistinu majstorski vlada profinjenom elegancijom. Hrabro je spojila print na print, a modni stručnjaci za takav izričaj kažu da se treba usuditi.

Eksplozijom printa pretvara tkaninu u platno za umjetničko djelo, a odjevne komade kao stvorene za mlađahne, zaigrane, intelektualno i tako chic žene koje s nošenjem živih boja privlače pregršt pozitivnih vibracija u svoj život. Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti u svakome šavu  dok se autorski floralni print miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!

„Frekvencija radosti“- pred kolekcija brenda HIPPY GARDEN

Prevladavaju upečatljive midi i maksi haljine upadljivih detalja koje su idealno stilizirane s printanim tenisicama. Volumenozni kaput ogrtači ocrtavaju snažan rukopis i razrađenost do zadnjeg detalja dok funkcionalne košulja-haljine upotpunjuju doživljaj decentne elegancije što će odgovarati svim ženama koje vole nosive odjevne komade.

„Frekvencija radosti“- pred kolekcija brenda HIPPY GARDEN

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru. Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Masarykova 5 u Zagrebu te na webshopu.

(Modeli: Lea Kubović, Ingrid Nikolić, Manuela Mlinar / Styling kose: Evelin Hair Studio / Šminka: Nikolina Gega / Set: Šuma Striborova)

„Frekvencija radosti“- pred kolekcija brenda HIPPY GARDEN