Formula androgenog stila Harryja Stylesa

| Fashion |

Od Guccijeve košulje s volanima i bisernih naušnica na Met Gali do šljokičastog traper kombinezona Archieja Alled-Martíneza na ovogodišnjem Jingle Bell Ball, Harry Styles učvrstio je svoj status ikone stila 2019. godine, koji izlazi iz gabarita  tradicionalnih rodnih normi.

Harry, koji uskoro objavljuje svoj drugi LP, Fine Line, napokon je odlučio progovoriti i dati svoje mišljenje androgenom stilu koji u posljednje vrijeme nosi.

Dvadesetpetogodišnjak je izjavio: "Što žene nose. Što muškarci nose. Za mene to nije pitanje. Ako vidim lijepu košulju i kažu mi da je to za dame, mislim si,Okaaaay? , to ne znači da ju ne želim nositi... Mislim da u trenutku kada se osjećate ugodno sami sa sobom, sve postaje puno lakše. ".

Instagram/@harrystyles

Ta izjava također definira i estetiku novog albuma bivšeg člana One Directiona, Fine Line, na kojoj se nalazi omot albuma Tima Walkera, a u kojem Styles nosi custom made Gucci, kojeg je odabrao njegov dugogodišnji stilist Harry Lambert.

„Mislim da je vrijeme vrlo slobodno i oslobađajuće. Mislim da ljudi sve češće pitaju:„ Zašto ne? “ i to me uzbuđuje. "- nadodao je Styles.

Instagram/@harrystyles