Flying Donkey – svjetski streetwear trendovi uz domaći šarm

| Fashion |

Flying Donkey – svjetski streetwear trendovi uz domaći šarm

U posljednje vrijeme otkrivamo sve više domaćih kreativaca, a moda koju proizvode najčešće je rađena za pripadnike urbane kulture. Međutim, kako fashionisti sve češće cjepkaju dijelove hip hop kulture i uzimaju je pod svoje, sweatshirti s opakim printom su postali apsolutno trendi komad koji se više ne svrstava pod odjevni predmet kojeg nose samo reperi. Jedan u nizu tih mladih kreativaca je i domaći brend Flying Donkey, koji je zasad prekriven misterijom.

Ono što vam sa sigurnošću možemo reći je da je Flying Donkey domaći brend streetwear odjeće koji surađuje samo s hrvatskim profesionalcima, a sve što izrađuje prezentira, kako to oni vole reći, na vrlo zapadnjački način. Brend je dugogodišnji projekt koji je napokon zaživio u veljači 2014. u obliku online shopa i lifestyle portala, a službeno su izdali i prvi lookbook. Njihova kolekcija se sadrži od sweatshirta, T-shirtica i mini haljina za djevojke, a sve nose print fotografa Igora Nobila. Printevi su vrlo provokativni, a sadrže obnažene djevojke, poruke ili samo dijelove tijela, a da razveselimo muškarce, sve djevojke s fotografija (i printeva) možete i upoznati jer su Hrvatice!

Flying Donkey – svjetski streetwear trendovi uz domaći šarm
Flying Donkey

Lookbook je prezentiran u obliku serije fotografija s dva ženska modela i jednim muškim, već viđenim licem na domaćoj modnoj sceni, Nikolom Zorotovićem. Fotografije sadrže sve ono što je danas rado viđeno - zgodnu ekipu, tetovaže, trendi odjeću i malo golotinje!

A pitate se zašto Flying Donkey? Kako bi stvorili brend po svjetskim standardima, uz domaći šarm, odabrali su životinju koja je od davnina bila vjerni i uporni pomoćnik u težačkom radu te dobila oprečan i neobičan epitet, što sigurno neće ostati nezamijećeno.

U galeriji pogledajte lookbook, a na njihovoj službenoj stranici kupite željene komade.