Bezvremenska elegancija eNVy rooma ponovo oduševila

| Fashion |

FHR dan 2: Crno bijela glamurozna dramatika s potpisom eNVy rooma

Drugi dan Fashion.hr-a bio je posvećen poznatom domaćem dvojcu eNVy room. eNVy room na sceni je već dugi niz godina, a ovo im je prva samostalna revija u sklopu Fashion.hr-a, koja je itekako zaslužena. Koliko je eNVy popularan pokazuje i to da je cijela dvorana bila popunjena praktički do zadnjega mjesta, a za zahvalu, posjetitelji su dobili prvi pogled na zaista odličnu kolekciju. Ovosezonska inspiracija bila je zlatno doba Hollywooda, pistu je prekrila magla i zavladao je osjećaj mistike, nostalgije, romantike, seksipila...

Nova kolekcija započela je komadima u crnoj i bijeloj (ne)boji, a nastavila se na print i boje. Već je prvi izlaz očarao - haljina otvorenih ramena s voluminoznim rukavićima, s peplumom i pencil krojem suknje, okupane crnim sjajnim perlicama; Kada je drama izgledala ovako dobro?!

FHR dan 2: Crno bijela glamurozna dramatika s potpisom eNVy rooma
eNVy room

Glamur s dozom dramatike nastavio se u obliku haljina s peplumom i drugim volanima, izrezima, perjem, sjajnim perlama, teksturiranim materijalima, ili čipkastim haljinama bez podstave ispod koje se nazire donje rublje (i seksi samostojeće čarape!), ali i u kombinezonu i odijelu, s dubokim dekolteima, koji pariraju prošlogodišnjem modelu kombinezona koji je tada skoro oteo show.

Twist smo dobili šarenim printom koji se u koracima ubacio u kolekciju, a sasvim zaživio na predivnom kombinezonu s volanima koji se sanjivo kreću u hodu, te nastavio u večernjim haljinama u bojama koje se pojavljuju na printu - žuta, crna, ljubičasta i plava; Upravo će one biti idealne za maturantice, čija sezona potrage za haljinama upravo počinje.

FHR dan 2: Crno bijela glamurozna dramatika s potpisom eNVy rooma
eNVy room

Kraj je već tradicionalno bio rezerviran za vjenčanice koje su imale jednu vrlo seksi notu, koja je izvirala kroz slojeve čipke i šljokastih aplikacija. Naime, dizajneri su se odlučili za duboke dekoltee i izreze na leđima, koji su uz uske krojeve izgledali fatalno. Novitet u kolekciji su korzeti s peplumom koji nas vračaju u neka starija vremena, a upravo je jedan od njih izgledao savršeno na pencil suknju i voluminoznu košulju; Jedan od osobnih favorita.

Njihova dugovječnost na hrvatskoj modnoj sceni potvrđuje kako itekako dobro znaju što rade - podjednako marketinški kao i modno. eNVy room ostaje jedan od rijetkih domaćih brendova koji na realan način danas prodaje bajku - gledanjem njihove revije zaista dobivate sliku žene koja biste mogli biti odjenete li upravo "tu" njihovu haljinu ili kombinaciju, a upravo je to najveća vrijednost u svijetu gdje se sve svodi na manijakalno štampanje te usvajanje stilova i odjeće. Ovi simpatični muškarci svoj potpis tek sitnicama nadograđuju kako bi bili suvremeni, no njihova je elegancija zaista bezvremenska.

FHR dan 2: Crno bijela glamurozna dramatika s potpisom eNVy rooma
eNVy room