Fashion Week Zagreb u novom ruhu i s novim konceptom

| Fashion |

Kaufland Fashion Week Zagreb

Fashion Week Zagreb ima novi koncept, novu lokaciju i novog partnera

Najdugovječnije zagrebačko modno događanje Fashion Week Zagreb ove sezone ide u nešto drugačijem okruženju! U samom srcu Zagreba, na glavnom zagrebačkom trgu, na momentalno najpopularnijem mjestu u gradu, gradskoj kavani Johann Franck održat će se Kaufland Fashion Week Zagreb i to  8. i 9. lipnja s novim, zanimljivim i luksuznijim konceptom.

Kaufland Fashion Week Zagreb

"Nakon nekoliko sezona odlučili smo promjeniti lokaciju našeg modnog doma i našim gostima pružiti jedno novo, drugačije i intimnije modno iskustvo. Osvježeni koncept Fashion Weeka Zagreb ove sezone u suradnji s Kauflandom donosi revije najpopularnijih i definitivno najkreativnijih hrvatskih dizajnera i to ekskluzivno, samo za odabrani broj izabranih gostiju. Naime, iako je Fashion Week Zagreb oduvijek postavljao letvicu jako visoko, osim po produkciji, po količini revija i količini gostiju, ove smo se sezone odlučili pridružiti globalnim trendovima prikazivanja kolekcija u intimnijem okruženju najvažnijih ljudi modnog svijeta i nametnuti iste trendove i kod nas te naše gledalište smanjiti s tradicionalnih tisuću na izabranih stotinjak uzvanika. Iako su nas već neko vrijeme ispitivali o detaljima nove sezone, čekali smo otvorenje impresivnog Johann Francka kako bi najavili preseljenje na ovu novu ekskluzivnu lokaciju" izjavila je direktorica FWZ-a, Sarah Josipović.

Kaufland Fashion Week Zagreb

Na Kaufland Fashion Weeku Zagreb svoje kolekcije za iduću sezonu, jesen/zima 2015/16 prikazat će mnogobrojnih etablirani hrvatski dizajneri poput Ivane Popović, Tonia Rica, Mandali Mendrile, Marije Cvitanović, Ntalije Smogor, Igora Galaša, Larie by Marine Lacković, Zjene Glamočanin, Simone Manojlović, Matee Jukić, Sare Lončarić, Martine Herak i mnogih drugih koji će još jednom pokazati zašto hrvatski dizajn defintivno ima svoje mjesto i izvan Lijepe naše.

Osim novog koncepta i nove lokacije, Fashion Week Zagreb ima i novog glavnog partnera „Kaufland – iz ljubavi prema Hrvatskoj“ koji ovim načinom podupire hrvatski dizajn. Kaufland Hrvatska iznimno je ponosan na suradnju s organizatorima kulturno – modnog događanja Fashion Weeka Zagreb. Naša aktualna kampanja „Iz ljubavi prema Hrvatskoj“  usmjerena je, prije svega, na suradnju s hrvatskim proizvođačima. Upravo zato, u prehrambenom asortimanu imamo više od 70 posto hrvatskih proizvoda. U našoj kampanji „Iz ljubavi prema Hrvatskoj“ u središtu je, naravno, Hrvatska; to se prvenstveno odnosi na našu suradnju s domaćim dobavljačima, ali također i na društveni te humanitarni angažman, koji nam je izuzetno važan. Upravo se zato Fashion Week Zagreb  i suradnja s poznatim hrvatskim dizajnerima savršeno uklapaju u našu kampanju “Iz ljubavi prema Hrvatskoj”. Radujemo se našem zajedničkom modnom spektaklu te želimo organizatorima Fashion Weeka Zagreb puno uspjeha" izjavio je Dubravko Kušec, glasnogovornik Kauflanda.

Uz navedene revije u starozagrebačkom okruženju, na samo nekoliko metara od kultnog Manduševca, na najljepšoj terasi u gradu u intimnom okruženju, Fashion Week Zagreb ove će sezone zasigurno ostati i zapamćen po nezaboravnoj atmosferi, urbanim partyjima i vrhunskom zvuku u prestižnom Johann Francku.