eNVy room vjenčanice ponovo oduševljavaju

| Fashion |

eNVy room nas uvodi u novu sezonu svojim elegantnim vjenčanim kreacijama za najljepši dan u životu svake buduće mladenke.

Volani, duboko otvorena leđa, gola ramena, ali i dugi rukavi samo su neki od elemenata zašto su eNVy room vjenčanice idealne za sezonu pred nama. Nesputane, ugodne, bogate teksturom ili lišene suvišnih detalja eNVy room vjenčanice u novoj sezoni dolaze u širokoj lepezi formi i krojeva u kojima se može pronaći gotovo svaka mladenka koja želi izgledati elegantno i moderno u isto vrijeme. Svaka eNVy room vjenčanica se radi po mjeri kako bi na svakoj mladenki istaknula ono najljepše, te je velika pažnja posvećena pokretu i udobnosti. 

eNVy room bridal

Poznati po svojim retro modelima izrađenim od prelijepih čipki eNVy room je u novoj kolekciji mislio i na mladenke koje žele nešto drugačije i netradicionalno. Minimalistički modeli od svilenog satena ili organze sa svojim čistim linijama sjajno se nadopunjuju s elegantnim detaljima kao sto su sitni biseri ili reflektirajuće ljuskice koje unose igru svjetla, dok bogati volani asociraju glamur sedamdesetih i prizivaju na ples. Boho mladenke zaljubiti će se u ležerne modele od izrazito meke i lagane čipke koja je nabirana u nježne volane ili pak u modele s ručno prišivenim detaljima i kombinirane s više različitih čipki.

eNVy room bridal

Vjenčana haljina golih ramena s tankim naramenicama koje se spuštaju niz otvorena leđa u lepršavu patchwork suknju ili pak model dugih rukava koji prozračnim donjim dijelom daje svakoj mladenki da se osjeća opušteno i  posebno. Idealne su za sva vjenčanja na otvorenom, u prirodi ili uz more. Za tradicionalna vjenčanja tu su i modeli za sve one koje se žele na svoj dan osjećati kao princeze. 

eNVy room bridal

Raskošne krinoline koje svojom lakoćom svaki pokret čine čarobnim i nesputanim izrađene su od magličaste organze i predivne ornamentalne čipke. Tu je i idealna zamjena za veo u obliku transparentnog plašta izrađenog od mekog tila s pufastim, ručno šivanim detaljima. Doza glamura ogleda se u vjenčanim haljinama sirena kroja koje nježno prate liniju tijela. Sofisticirane i minimalističke, te precizno krojene i s idealnim odabirom materijala ostale su ugodne za nositi bez obzira na formu. Sve vjenčanice dolaze u kombinaciji s podlogama boje kože ili u nijansi čipke. 

eNVy room bridal

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević naglašavaju kako im je i dalje prioritet da prodajne cijene ne prelaze cijene najmova boljih salona vjenčanica, pa se tako prodajne cijene vjenčanih modela koji su izrađene po mjeri kreću od 5990 do 9990 kn. 

eNVy room bridal

eNVy room trenutno u ponudi ima preko 100 modela vjenčanica koje se mogu isprobati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina. Fotografiju potpisuje Marko Grubišić, kosu Draška Topić, a šminku Sanja Agić. Za modela je odabrana Leonarda Zeba iz agencije Talia. Video je snimio i izradio Jure Perišić.

eNVy room bridal