Elie Saab, Marchesa, Versace i Cavalli odijenuli Disneyeve princeze

| Fashion |

Kako smo nedavno i najavili, ovoga Božića Harrodsove izloge zaposjesti će Disneyeve princeze u prekrasnim dizajnerskim haljinama, a mi konačno imamo uvid u njihove skice, ali i prve fotografije.

Neka od najvećih modnih imena pokazala su kako zamišljaju moderne i pomodne poznate Disneyeve princeze, naravno, imajući pritom na umu i uvažavajući njihov originalni izgled. Ove divne haljine biti će izložene u legendarnom Harrodsovom božićnom izlogu već od 1. studenog.

Aurora, Uspavana ljepotica, Elie Saab

Harrodsov modno-magični izlog od preko 650 kvadratnih metara zapravo se nadovezuje na Disneyev pop-up dućan koji je već otvoren na 4. katu ove najpoznatije i najluksuznije robne kuće na svijetu, a za koji smo sigurni da će upravo za Božić raditi najbolje.

U elitnom timu od 10 dizajnera koji su reinterpretirali kultne i svima dobro poznate haljine najpoznatijih Disneyevih princeza su Oscar de la Renta i njegova vizija Snjeguljice, Valentino koji je osmislio Bellinu haljinu, Versace koji je dizajnirao Pepeljuginu, Marchesa koja je odjenula najpoznatiju sirenu Ariel kao i Elie Saab sa svojom haljinom za Auroru, uspavanu ljepoticu.

Iako će se mnogi na prvu zapitati zašto Disneyeve princeze u božićnom izlogu, odgovor je vrlo jednostavan, sve male djevojčice nekada su sanjale da su Disneyeve princeze, a upravo je Božić vrijeme kada se svi snovi ostvaruju.

U našoj galeriji pogledajte skice, ali i fotografije ovih divnih haljina koje smo za vas izvukli iz najavnog videa.

Pepeljuga, Versace