Dvojac eNVy room dizajnirao čarobno zaručničko prstenje u suradnji sa ZAKS-om

| Fashion |

 

Zaručnički prsten jedan je od najromantičnijih i najposebnijih iskaza ljubavi, vjernosti i predanosti, magični podsjetnik na nezaboravan trenutak ispunjen iznenađenjem i radošću, vječni simbol jedne ljubavne priče, ali i obećanje nekog novog početka.

Zaručnički prsten je puno više od tek običnog komada nakita, kako za osobu koja ga prima, pa tako i za onu koja ga daruje. Uzimajući u obzir da se radi o komadu nakita koji nikada ne silazi s prsta, zaručnički se prsten oduvijek birao s posebnom pažnjom kako bi stilski odgovarao osobi koja ga nosi, a odabir onog pravog dokaz je bezuvjetne ljubavi, ali i najdubljeg poznavanja osobe s kojom želimo provesti život. 

Imajući na umu jedinstvenost, ali i simboličnu te estetsku vrijednost zaručničkog prstena, modni dvojac eNVy room upustio se u novu modnu avanturu i u suradnji je sa ZAKS-om dizajnirao posebnu kolekciju nakita. Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović osmislili su dizajn za tri jedinstvena zaručnička prstena ukrašena prepoznatljivim motivima mašne i satenske vrpce, elementima koje dizajneri često rabe kreirajući svoje šarmantne i ženstvene modne kolekcije i koji čine neizostavni dio eNVy room estetike. Profinjeno, elegantno i vrlo decentno, zaručničko prstenje s potpisom poznatog modnog tandema izrađeno je u četiri varijante boja, popularnoj rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata, uz dodatak neodoljivog dijamanta - nezamjenjivog dragog kamena koji simbolizira vječnost i prkosi vremenu.

"Ući u glavu dizajnera te sve njihove zamisli pretočiti u nakit bio je vrlo izazovan zadatak. Spajanje njihove ideje s tehnološkim rješenjem nije nimalo jednostavno, no u slučaju suradnje eNVy rooma i ZAKS-a smatramo da je finalni produkt ispao savršenoZajedničkim smo snagama izradili zaručničko prstenje koje je decentnos lakoćom nosivo, a ujedno i prepoznatljivo po detalju mašne, upravo onako kako su ga dizajneri i prvobitno zamislili", izjavili su iz ZAKS-a te dodali: "Prstenje se radi tehnikom lijevanja od 3 ili 4 komada koje naši majstori zlatari ručno obrađuju i slažu u cjelinu te na koncu ugrađuju i ono najvrednije dijamantSvaki prsten može se, ovisno o željama klijenta, izraditi u kombinacijama boja bijelog, žutog i crvenog zlata. Također, želje klijenta uvažavamo i kada je u pitanju veličinakvaliteta ili boja samog dijamanta. Prstenje se radi od 18 ct. zlata ili 750 /1000 čistoće."

Već dugi niz godina, još otkako su 2012. predstavili prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, modni studio eNVy room slovi kao nezaobilazna postaja mnogih budućih mladenki kada je u pitanju odabir vjenčane haljine, a svake godine ponuda biva nadopunjena s 50 ili više novih modela. Stoga nimalo ne čudi što se modni dvojac odlučio okušati i u dizajniranju zaručničkog prstenja.

"Suradnja sa ZAKS-om nam je bila zadovoljstvo i veliki izazov. Mnogo smo toga trebali naučiti o tehnikama proizvodnje prstenja koje nisu nimalo jednostavne. Nit vodilja kod osmišljavanja bio je jedan od prepoznatljivih elemenata eNVy room dizajna, a to su mašna i satenska vrpca s kojom smo oblikovali razne motive. Želja nam je bila izraditi nešto elegantno i vječno, ali i s malim pomakom kako bismo dobili zaista unikatan prsten koji dolazi u 4 varijante boja i koji će zadovoljiti ukus svake žene", izjavili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović koji su, osim zaručničkog prstenja, dizajnirali i narukvicu te broš koje, u svim varijantama ponuđenih boja, također možete pronaći u ZAKS-ovim prodavaonicama.