Dvije uzbudljive nove kolaboracije Balmaina

| Fashion |

Dvije kolaboracije koje će oduševiti ljubitelje ruževa za usne, ali i sve zaljubljenike u balet.  

Balmainov kreativni direktor Olivier Rousteing već je poznat po kolaboracijama koje su oduševile mnoge, a nama najdraža bila je ona s H&M-om u jesen 2015. godine. Police trgovina su se ispraznile par sati nakon otvorenja, a neki od odjevnih predmeta zbog svoje poželjnosti postigli su visoku cijenu kasnije na eBayu.
Ovaj mjesec najavljene su dvije željno iščekivane kolaboracija Balmaina, jedna s L'Oréal Paris, a druga s Pariškom operom.

L'Oréal Paris udružuje snage s Balmainom na kolekciji ruževa za usne koji su ujedno i prvi izlet Oliviera Rousteinga u svijet šminke. Kolekcija će se sastojati od 12 novih nijansi za usne, posebnog pakiranja te zanimljive medijske kampanje za Color Richie ruževe.

Balmain će kreirati kostime za Renaissance, novo djelo koreografa i plesača Sébastiena Bertrauda. Novi balet slavi eleganciju, sofisticiranost i bogatstvo legendarne francuske plesne akademije, Ecole de Danse Française.

Kostimi će imati srebrne i zlatne ukrase, kristale i bisere koji će posebno biti izvezeni na trikoe, tajnice i košulje. Plesači će također biti odjeveni u kapute, veste, kao i suknje s resama. Olivier Rousteing je na Instagramu opisao svoje kreacije za Parišku operu kao ''modernost koja susreće klasiku, couture koji susreće balet''.