Dsquared2 otvaraju restoran na vrhu zgrade u Milanu

| Fashion |

Dsquared2
Dsquared2

Braća blizanci i čelnici te glavni dizajneri modne kuće Dsquared2, Dean i Dan Caten pridružuju se mnogim modnim imenima poput Roberto Cavallija, Versacea, Armanija, Dolce&Gabanne, ali i GQ-a i Voguea u ugostiteljskom poslu. Naime, kako donosi WWD, ovaj zanimljivi modni duo usred je osmišljavanja svog prvog restorana koji bi se u rujnu trebao otvoriti na vrhu zgrade njihova sjedišta u Milanu.

Ništa neobično jer je Milano poznat kao meka dizajnerskih klubova, restorana i hotela pa je tako jedan od dva najpopularnija kluba u Milanu, Cavalli Club u kojem se toči jedino Roberto Cavalli vodka čiju bocu krasi poznata Cavalli zmija. Armanijevo sjedište u ulici Via Manzoni osim hotela i bara ima i poznati japanski restoran Nobu koji u Milanu nosi ime Armani Nobu i jedan je od najekskluzivnijih restorana u gradu. Dizajnerski dvojac Dolce&Gabbana vlasnici su restorana Dolce&Gabbana Gold, dok jesti možete i u hotelima s dizajnerskim potpisom kao što su Maison Moschino i Bulgari.

Dsquared2
Dsquared2

Restoran Dsquared2 dvojca nositi će naziv Ceresio 7, voditi će ga bivši glavni chef Hotela Bulgari u Milanu, Elio Sironi, a biti će osmišljen zajedno sa studijom Storage and Dimore.
Šuška se kako će restoran imati čak dva krovna bazena u kojima će gosti moći uživati u koktelima, ali i nekim drugim zabavnim aktivnostima o kojima ćemo kako najavljuju iz ove kompanije saznati više uskoro.