Drago kamenje kao ženin najbolji prijatelj - nova kolekcija Juno CHI nakita

| Fashion |

 

Anita Dujić na tržište donosi veliki iskorak u proizvodnji domaćeg nakita; 14karatno žuto zlato te drago kamenje poput rubina, smaragda i safira.

Najnovija Juno CHI kolekcija nakita iza kojeg stoji naša poznata dizajnerica i model Anita Dujić, zasigurno će pronaći svoje mjesto među brojnim ljubiteljicama sve popularnijeg minimalističkog nakita. Nova kolekcija Juno CHI spoj je elegancije i profinjenosti te se može nositi u apsolutno svakoj prilici. Jednostavan, ali upečatljiv nakit idealno će se uklopiti u svaku modnu kombinaciju kojoj će podariti dozu decentnosti.

 „Nova Juno kolekcija nakita za mene je posebna zbog toga što sam se prvi put poigrala s drugačijim materijalima kao što su 14karatno žuto zlato i drago kamenje poput rubina, smaragda i safira. Zajedno s buđenjem prirode, budile su se u meni ideje na kojima sam dugo radila. Inspiraciju za ove posebne i jedinstvene komade pronašla sam u čudesnim oblicima, bojama i mirisima prirode. Ovaj nakit je vječan i može se s ljubavlju prenositi i povezivati ljude generacijama, jer minimalizam i elegancija nikada ne izlaze iz mode.“- rekla je Anita Dujić, koja se i u ovoj Juno kampanji našla ispred objektiva.

Svaki je komad nakita poseban i jedinstven te stvaran s posebnom pažnjom, a radi se po narudžbi.