Donosimo Vam najljepše modele Jordanica

| Fashion |

Air Jordan

Nike tenisice, modela Jordan, imaju dugačku povijest. Njihova popularnost ciklički se mijenjala, a unazad par mjeseci popularnost im je ponovno porasla. Nike Air Jordan 1 su bile tenisice namijenjene za, jednog od najpopularnijih košarkaša svih vremena, Michael Jordana.

Iako mu je nastup na utakmicama, u Air Jordan tenisicama bio zabranjen zato što nisu bile primjerene NBA ligi, kompanija se odlučila na odličan marketinški trik. Michael Jordan nastavio je igrati utakmice u Air Jordan modelu tenisica, a kompanija Nike, koja je proizvođač navedenog modela tenisica, plaćala je kazne nakon svake odigrane utakmice. Nikeu je marketinški trik i uspio. Michael Jordan nastavio je nositi, a ujedno i promovirati Jordanice čija je prodaja rasla iz dana u dan. Air Jordan tenisice popularne su i danas.

Prema mnogim zaljubljenicima u modu Air Jordanice su najpopularniji model tenisica u 2020. godini, a kako nam se čini trend nošenja Jordanica će se nastaviti i u 2021. godini. Popularnost ovih Nike tenisica možda je porasla i zbog Netflixovog dokumentarca, o Michaelu Jordanu, The Last Dance. Jordanice možete pronaći u raznim kombinacijama boja, a mi smo izdvojili one koje se nama najviše sviđaju.