Domaći brend Peau predstavio novu must have kolekciju bodyja i pidžama

| Fashion |

Nakon iznimno uspješnih kolekcija kupaćih kostima, Peau, vodeći domaći brend za plažnu modu, s entuzijazmom najavljuje proširenje svoje ponude na novu, revolucionarnu liniju Peau bodyja i pidžama. Ova kolekcija označava korak prema transformaciji brenda u cjelogodišnji modni izbor za moderne žene koje cijene stil i udobnost.

Peau

,,Inspirirane snažnim ženama koje se poistovjećuju s Peau brendom, odlučile smo ponuditi više od sezonskih trendova, te kreirati komade koji će se nositi cijelu godinu. Kolekcija Peau bodyja i pidžama ima za cilj potaknuti osjećaj samopouzdanja i udobnosti u vlastitoj koži u svakodnevnom životu“, rekle su osnivačice brenda Ema Pilić i Mia Matić.

Peau

Kolekciju čine pidžame od 100% pamuka u glatkom i rebrastom materijalu te u crnoj, bijeloj, crvenoj, sivoj i rozoj boji. Osim pidžama, djevojke su pripremile i tri vrste bodyja u klasičnim Peau nijansama – crna, smeđa i beige, koji će zasigurno postati must have komadi u svim garderobama. Još jedna novost kolekcije je ta da su uzete u obzir želje Peau kupaca za inkluzivnosti, pa je tako ova Peau kolekcija dostupna u rasponu veličina od XS do XL.

Peau

Kampanja za ovu kolekciju snimana je u dva dijela, pa je prvi dio snimanja uključivao i Mijine članove obitelji kako bi se stvorila intimna povezanost s brendom. Tako su ispred kamere uz Miu stale sestra Nika i njihova mama Milva. Ostatak kolekcije zamišljen je kao slavljenje i prikazivanje 'stvarnih žena' koje su odabrane putem open castinga na Peau društvenim mrežama.

Peau

,,Ova kolekcija nije samo još jedna u nizu modnih kolekcija; to je priča o stvarnim ženama koje dijele strast prema udobnosti. Oduševljeni brojem prijava koje smo primili, planiramo i dalje raditi s našom zajednicom 'stvarnih žena' u budućim projektima“, rekle su Mia i Ema.

Peau

Nova Peau kolekcija dostupna je za online narudžbe na službenoj stranici brenda: www.peau.hr