Dočekajte proljeće uz novu Jet Lag kolekciju

| Fashion |

Proljetna kolekcija modnog dvojca Jet Lag koju potpisuju Jasmina Arnautović i Maja Virgej Novak, nastavak je priče inspirirane New York-om 30-ih i razdobljem art deco-a. 

Kolekcija prošarana laganim i fluidnim proljetnim tkaninama, razigrana je aplikacijama od kože i ručno rađenim geometrijskim printevima u jarkim bojama. Hrabri geometrijski oblici inspirirani su industrijom, mašinerijom te arhitekturom New Yorka 30-tih. Urbana kolekcija spremna je za nošenje u okružju svakodnevice grada. Elegantni krojevi naglašenih printeva u odličnom su kontrastu s casual komadima koji svojom funkcionalnošću, ali i posebnošću ispunjavaju sve uvjete za nošenje u raznim situacijama od jutra do mraka.

Must have iz proljetne kolekcije svakako je parka od laganog, nepropusnog, "šuškavog" materijala koja je u ponudi u raznim kombinacijama boja i tekstura. Parka je podstavljena toplim i mekanim pamučnim jersey-em, savršena je za proljetne kiše i vjetar, a od milja je prozvana i "Šuškić".

Na nadolazećem Schwarzkopf Cro À Porteru, JET LAG će predstaviti novu kolekciju Jesen/Zima 2014/15, inspiriranu Parizom. Goran Čižmešija