DNK - hlače s predumišljajem

| Fashion |

Nova kolekcija Nade Došen DNK

Aktualna kolekcija DNK glasovite modne dizajnerice Nade Došen donosi zanimljive modele hlača u kojima ćete se u nadolazećoj sezoni osjećati iznimno ugodno, no prije svega posebno.

Dizajnerica Nada Došen u svojoj kolekciji DNK između ostalog donosi i nekoliko nezaobilaznih modela hlača – od ultimativnih paper bag  preko uvijek zanimljivih modela „na preklop“ do popularnih cropped hlača trapez nogavica. Uz njih se odlično kombiniraju majice i bluze naglašeno geometrijskih linija svojstvenih kreativnom potpisu dizajnerice.

Materijali su pomno birani i prevladavaju tijelu ugodni pamuk i lan dok se tonska skala kreće u „sigurnoj zoni“ crne i bijele i s diskretnim odmakom u tamno plave nijanse.

„Dok radim posvećena sam ženama koje od mode traže udobnost i lakoću nošenja ali i mogućnost preobrazbe. Temelj na kojem gradim prepoznatljivost brenda je dizajn oslobođen pretencioznosti u čijem je fokusu žena s dovoljno samopouzdanja da svoju osobnost naglasi minimalističkim ali snažnim komadima. DNK je odjeća stvarana s predumišljajem, odjeća koju ćete nositi vi, a ne ona vas!“ - kaže Nada Došen.

Modeli DNK dostupni su u trgovinama Amelie u Zagrebu, Bura design store u Rijeci, Think Pink u Splitu i Boni u Varaždinu. Nada Došen godinama gradi i svoju međunarodnu karijeru pa se njene kolekcije uspješno prodaju u koncept buticima u New Yorku, Quebecu, Moskvi, Bonnu, Bernu i Rigi.

Nova kolekcija Nade Došen DNK
Nova kolekcija Nade Došen DNK

Fotografije: Zvonimir Ferina

MUA: Kasandra Draganić

Model: Ana Crnek

Nakit: Diana Zelmanović

Šeširi: Nada Kobali

Cipele: Mass Shoes