Diorova Men's pre-fall revija odredila je koji će uzorak vladati sljedećom sezonom

| Fashion |

Kim Jones istaknuo je kako je on "komercijalni umjetnik", a taj stav je preksinoć i učvrstio svojom Dior Men's pre-fall revijom za 2020. godinu u Miamiju.

U Jonesovoj odi prema lo-fi plavom eklekticizmu svatko je mogao pronaći nešto za sebe, a u prvom redu mogli su se vidjeti brojni celebritiji uključujući Kim Kardashian-West, Kourtney Kardashian, Davida Beckhama, Kate Moss i Bellu Hadid.

Instagram/@bellavita.milano

Među svima njima posebno se istakla jedna žena koja je pokazala posebnu sklonost svjetlucavim komadima u uzorku zmijske kože. Naravno to je bila Kim Kardashian-West koja se pojavila od glave do pete obučena u zmijski uzorak s plavom zmijskom, metalnom Dior torbom.

Kim je cijeli svoj look gradila upravo oko Diorove torbe koju je upotpunila s basic Skims bodyjem, Gucci hlačama u zmijskom uzorku i Yeezy zmijskim čizmama, a luksuzni look do savršenstva je, uz popularnu torbu, doveo i muški Dior kaput, koji se nalazi u prikazanoj kolekciji u krem i bordo boji.

Instagram/@dior

Kardashian-West svoje je oduševljena s revijom i torbom podijelila na Instagramu gdje je objavila brojne storyje.

Ovim potezom, kojim je Jones je utjecao na modni svijet, a Kardashian na masovno tržište, Kim i Kim su odredili koji će uzorak vladati modnim svijetom sljedeće sezone.

Zato, požurite nabaviti svoj komad u zmijskom uzorku.

Instagram/@dior