Deset komada koje svaka žena mora imati u svome ormaru

| Fashion |

10 vječnih komada odjeće

1. Crna i bijela pamučna majica
Crna i bijela pamučna majica, bilo kratkih ili dugih rukava, osnova je svakog ormara. Pamučna majica može se kombinirati na sako za poslovne aktivnosti, ali i na trenirku za sportske aktivnosti.

Zara

2. Bijela košulja
Bijela košulja vječni je klasik i nema dileme kako je ona nezaobilazan komad svakog ormara kako ženskog tako i muškog.

Zara

3. Sako
Sako nosimo u poslovnim ili svečanim trenutcima. U ormaru je potrebno imati crni, bijeli ili bež sako kako bi ga mogli kombinirati uz razne odjevne kombinacije.

Zara

4. Traperice
Važno je u svome ormaru imati traperice koje dobro stoje zato što su traperice komad koji se nosi na svakodnevnoj bazi. Danas se traperice mogu nositi i na posao, ali i u večernji izlazak stoga Vam ne treba biti žao investirati novce u traperice koje će Vam savršeno pristajati.

Zara

5. Salonke
Unatoč tomu što mnoge žene ne vole nositi cipele na visoku petu, jer su neudobne, one su neizostavan dio ženskog ormara. Crne ili bež klasične salonke uvijek su "in" i baš zato se isplati izdvojiti vremena i novaca kako bi pronašle "the" štikle, u kojima ćete moći plesati cijelu noć, a ujedno i izgledati lijepo.

Cristian Louboutin

 6.Kaput
Kaput crne ili camel boje, klasičnog kroja, nikada neće izaći iz mode i zaista je vječni komad odjeće. Nosi se uvijek i svugdje jedino što je važno da pronađete kaput u kojem Vam neće biti zima i koji će Vas grijati tijekom zime.

Zara


7. Mala crna haljina
Crnu haljinu, nebitno kakvog kroja ili dužine, uvijek je dobro imati u ormaru. Prednosti crne haljine jest što uz drugačije cipele, torbu, remen, ogrlicu ili pak naušnice može izgledati kao potpuno nova haljina stoga je možete nositi opet, opet i opet.

Zara


8. Čizme
Bajkerske čizme odnosno crne gležnjače pašu na sve, od traperica pa do haljine te se mogu nositi i za poslovne prilike kao i za one više "casual". Čizme su odlična obuća za zimu budući da su tople i mogu se nositi u svim vremenskim uvijetima i po kiši i po snijegu, a u njima ćete uvijek izgledati "fashion".

Bottega Veneta, Zara, Prada


9. Donji rublje
Donje rublje nosimo svaki dan zato je potrebno da ono bude kvalitetno no nije na odmet da ujedno bude i lijepo jer svaka se žena osjeća ljepše čim na sebi nosi lijepo donje rublje. Grudnjak je osnova svakog dekoltea zato je bitno da pronađete onaj koji Vama savršeno pristaje.

Zara


10. Trenirka
Budući da je i dalje na snazi "novo normalno" udobna i lijepa trenirka svakako je neizbježan komad svakog ženskog ormara. Iako su nekada trenirke bile rezervirane samo za kućna ili sportska izdanja, u posljednje vrijeme trenirke su nam postale svakodnevna uniforma i baš zato su postale sastavni dio naših ormara no nećemo se žaliti jer je trenirka spoj ugodnog i lijepog.

Pangaia