David Beckham u novoj kampanji Modern Essentials za H&M

| Fashion |

H&M Modern Essentials selected by David Beckham

Stilska ikona David Beckham snimio je najnoviju H&M-ovu kampanju za proljeće 2016. pod nazivom Modern Essentials selected by David Beckham. Reklama je snimljena na ulicama Lisabona na kojima David shvaća da svi žele biti odjeveni kao on...

To je druga Davidova suradnja s redateljem Fredrikom Bondom u kojoj se nastavlja tema posljednje reklame s komičarom Kevinom Hartom odjevenim isto kao David. U novoj reklami David izlazi iz hotela kako bi otkrio da su svi oko njega odjeveni kao on, uključujući djecu na skejtovima, bebu, bakicu - gotovo svaki čovjek u gradu. Video kampanju popratit će i kampanja za tisak koju je snimio Mario Sorrenti.

H&M Modern Essentials selected by David Beckham

Kampanja je usredotočena na Davidovu ulogu stilske ikone milijunima muškaraca širom svijeta. U Davidovu slučaju radi se o miješanju tradicionalne muške mode sa svježim idejama koje unaprjeđuju modu. Komade koje nosi u video kampanji odabrao je sam David iz kolekcije Modern Essentials i savršen su primjer njegovog bezvremenskog stila.

Uvijek se sjajno zabavim snimajući kampanje za H&M. Zbilja razumiju moj stil i moj smisao za humor. Bilo je sjajno odjenuti elegantne komade kolekcije Modern Essentials i istodobno se dobro zabaviti“, kaže David Beckham.

H&M Modern Essentials selected by David Beckham

Kampanja donosi najnovije odjevne komade iz kolekcije Modern Essentials selected by David Beckham. Svake sezone David odabire omiljene komade iz H&M-ove muške kolekcije Modern Essentials oblikujući garderobu od uobičajenih komada do novih klasika na koje se muškarci mogu osloniti cijele sezone. Nova kolekcija bit će dostupna u svim H&M-ovim trgovinama s muškom odjećom u dva navrata – 18. veljače i 10. ožujka – i online.

H&M