Damske torbe bezvremenske elegancije novitet su kuće eNVy room

| Fashion |

Hrvatski Dolce& Gabbana, dvojac eNVy room, novom kampanjom predstavljaju kolekciju torbi koje su zavodljiva novost ponude ove modne kuće. Kolekcija sadrži 7 modela ukrašenih različitim uzorcima, vezovima i motivima koji korespondiraju s estetikom recentne kolekcije. Na modelima se tako izmjenjuju cvjetni motivi od raznobojnog konca, mekano crno perje, sjajne srebrne ljuskice i aplikacije od fine 3D čipke. Sve torbe su izrađene od vrhunske kože s decentnim metalnim kopčama te se mogu nositi na tri načina.

eNVy room torbe

Za svečanije prigode mogu se nositi kao idealan damski dodatak s kožnim ručkama, za dnevne prigode pretvaraju se u casual, ali efektan asesoar s tankim lancem koji se nosi preko ramena, a po potrebi mogu se transforimirati u trendovski ruksak s pomoću dva dodatna lanca decentno uklopljena u torbu. Svi modeli su proizvedeni u Hrvatskoj u skladu s najvišim craft standardima.

eNVy room torbe

„Nedavno predstavljenu kolekciju za proljeće/ljeto 2016. obilježila je i naša prva kolekcija torbica. Damske, bezvremenske, elegantne i romantične, torbe vjerno prate estetiku brenda i filozofiju da svaka žena voli i zaslužuje lijepe stvari“, rekli su nam dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.  

eNVy room torbe

Kampanju potpisuje stalni suradnik modne kuće eNVy room, hvaljeni fotograf Šime Eškinja. U ulozi modela pojavljuje se Ana Maria Cajner, šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovoran Salon Teuta.